ZATOICHI Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 (edytowane) W tym tygodniu sprzedałem swoje stare bebechy od kompa (płytę+ram+proc+grafikę) i jako że wpadło mi troszkę kasy postanowiłem zmodernizowac komputer. Potrzebowałem dokladnie tego co sam sprzedalem czyli plyty z ramem , procesora i karty graficznej. Dysponowałem sumą około 3tys zł. Po przewertowaniu forum i roznych recek w necie wybór padł na : procesor: Intel Core 2 Duo 6400 płyta: Asus P5W64 WS Professional Intel 975X ram: Patriot 1GB (2x512MB) PC667 CL4 LLK (drugi gigabajt kupię niebawem , chwilowo brak kapusty) karta graf.: MSI GF7900GTO 512MB P.S. powyższe częsci będą zasilane TAGANEM 480-UO1 (który już posiadam od jakiegos czasu). Chłodzenie procesora to Scythe Infinity (który też już mam) łącznie za sumę około 3200 zł (zamówiłem w esc.pl) Komputer głównie do intensywnego uzywania Photoshopa i do gier. Edytowane 30 Października 2006 przez ZATOICHI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 a o zasilaczu nie zapomniales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 a o zasilaczu nie zapomniales? maj mistejk :wink: wyedytowane na górze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 kup 1GB w jednej kości, dokupisz drugą do duala ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Pamięć kup goodram pro 800MHZ, a pro wystarczy E6300. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...