Snesiak Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 No właśnie, nie mogę wyłączyć przywracania systemu na dysku C w win xp, na wszystkich innych łącznie z S (Trzymam tam Swapa/PF) daje rade, a partycji C nawet mi na liście nie wyświetla. Próbowałem "wyłączyć przywracanie na wszystkich dyskach", daje zastosuj, ok, restart kompa, wchodze do opcji przywracania a tam dalej przywracanie aktywne o.0. Dodam że od zawsze po instalacji Windy, jedną z pierwszych rzeczy było wyłączenie przywracania systemu, tak samo teraz zrobiłem ale ono samo się włączyło i od jakiegoś miesiąca nie da rady go wyłączyć. Czy to może być spowodowane instalacją auktualizacji dla xp ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Mozesz całkiem odinstalować tą funkcje RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\sr.inf,Uninstall Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snesiak Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Dzięki, pozbyłem się problemu raz na zawsze. Temat do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...