SanChin Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 (edytowane) mam problem z dostępem do internetu (VectraNet w Legnicy), przez router Linksys BEFSR41 v2... do routera podpięte są 4 komputery problem polega na tym że co chwilę wywala mi gg (używam Konnekt'a) , przerywa ściągnaie/wysyłanie plików (przez http/ftp/p2p) problem znika jeśli któryś z komputerów jest ustawiony w DMZ (i tylko ta jedna maszyna nie ma problemu z netem) próbowałem już z włączonym i wyłączonym serwerem DHCP, żadne filtry nie są ustawione, nie forwarduje żadnych portów (może jakieś trzeba??), router pracuje jako Brama, nie ma żadnych ustawień w statycznym routowaniu... Logowanie jest wyłączone firmware też został zaktualizowany może ktos ma jakieś rozwiązanie tego problemu?? oczywiście najlepiej bez wymiany routera na inny :P z góry dzięki za pomoc Edytowane 31 Października 2006 przez SanChin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...