HA98M Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Mam zasiłke TRACER 4LIVE 400W a musze nieć 800W. to mam pytnaie czy nie lepiej by było kupić 2 zasiłke 400W (bo tak taniej i wogóle) czy najlepiej by było mieć zasiłke w całoścvi 800W...prosze o pomoc bo na zasiłkach to za bardzo się nie zanm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 ciekawe do czego ci te 800w, moze tylko ci sie wydaje ze tyle potrzebujesz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4sha Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Podejrzewam, że jak potrzeba ci takiej mocy to musisz mieć w kompie jakiś ładny grzejnik i dwie grafiki. Skoro stać cię na taki sprzęt to lepiej kupić 800W w jednym pudle niż bawić się w Trackera razy dwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 mi się nie wydaje bo ja chce kupić karet na dx10 a tam jest tyle potrzebnne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4sha Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 No właśnie. Skoro stać cię na taką kartę to nawet się nie zastanawiaj tylko kupuj jeden porządny zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 to nie o to chodzi że mnie stać...ja musze pujśc po kosztach... i się pytam czy musze na hamca kupywać 800 czy też sprawdzi się 2*400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 (edytowane) Czlowieku po co Tobie 800W no chyba ze to 800W od tracera. Poczytaj najpierw a nie piszesz bzdury ze wiekszosc ze smiechu nie moze. Katr na dx10 nie jeszcze. A tracer to hmmmmmm zasilacz?? ja bym tego zasilaczem nie nazwal. Poczytaj o zasilaczach. Jaki jest dobry itp. Wpisz w szukajce slowa: Tracer, codegen itp Pozdrawiam i zycze milego czytania o zasilaczach to nie o to chodzi że mnie stać...ja musze pujśc po kosztach... i się pytam czy musze na hamca kupywać 800 czy też sprawdzi się 2*400 To mnie rozwalilo. Redukcja kosztow w postaci spalonego sprzetu?? Good luck Edytowane 31 Października 2006 przez mib Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 (edytowane) Temat roku mega LOL :lol2: :lol: :lol: :lol: Co do tematu: weź chłopie sobie troszku poczytaj to forum zanim wyskoczysz z takimi tekstami. Ze śmiechu też można umrzeć. Edytowane 31 Października 2006 przez BENITO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 spokojnie nie żucaj się od razu... a gdzie ja pisałem że to mają być 2 tracery?? ja myślełem o tym teraceże co mam i jakimś taganie albo coś w tym stylu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 (edytowane) Ja się nie Żucam. Tylko zwyczajnie polewam. Aha, zdejmij drugiego topica bo za dużo założyłeś. Edytowane 31 Października 2006 przez BENITO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 a nie pisałem na początku że co jak co ale na zasiłkachj to isę nie zam i wole sie zapytać kogoś kto się orientuje w tym temacie troche bardziej odemnie...wiesz co ja tutaj widze że się niżacie do poziomu kultury na TWEAK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 a Ty wchodzisz z pytaniami na tym poziomie buehehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 wiesz co jak nie wiedziałeś co jest lepsze AMD czy INETL to też byś zapytał i byś oczekiwał godnej odpowoiedzi a nie hamstwa i wyśmiewania się... Bo trzeba sie wstydzić z czegoś czego się nie wie?? a dlatego tutaj napisałem aby się dowiedzieć i chyba po to jest forum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Dobra przestaję polewać, bo się jeszcze obrazisz i sobie pójdziesz. Otóż mam dla ciebie smutną wiadomość, że nie ma na świecie tracera mającego realnie 400W mocy. Gdyby taki istaniał na naklejce miały pewnie napisane 1000W. I jeszcze jedno, polecam topic o fortronach przyklejony powyżej. Po jego pobieżnej lekturze możesz sobie jakiegoś kupić z allegro nawet taniej niż badziewiastego tracera skoro już idziesz po kosztach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 (edytowane) Piszesz tragicznie, postaraj się trochę. Po cholerę Ci 800W ? Kup porządną 500 (na przyszłość ;)) i tyle. Traktuj Benita z szacunkiem, bo on wie o zasiłkach duuuuuuuużo więcej niż Ty. @Benito - napisz mu jakąś sensowną propozycję i niech to zakończy ten temat. Edit// Benito byłeś szybszy. Ehhhhh. [; Edytowane 31 Października 2006 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Nie no, to jest prowokacja, zupełnie jak na onecie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 VBenom ja go traktuje z szacunikem ale ja tutaj nie byłem traktowany z szacunikiem...pytam bo nie wiem i oczekuje jakieś sesownej odpowiedzi. jak ja sie udzielam to staram sie odpowiedziec jak najlepiej a jak widzisz na poczatku zostalem olany... ps. aż taki głupi nie jestm i wiem że tracer to schit ja myslełem bardziej o Taganie albo o cymś podobnym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Kup porządną 500 (na przyszłość ;)) i tyle.Ja Cię traktuję z szacunkiem, nie wiem czy zauważyłeś. Dałem Ci radę, którą zacytowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 dobra to ja tez cos napisze od siebie: 1. Używaj szukajki. 2. Zacznij myśleć. 3. Nie ulegaj magii liczb. 4. Wyrzuć tracera dla swojego bezpieczeństwa. 5. Ile chcesz kasy wydać na ten zasilacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Po co ci będzie taka grafika?? Za nim zaczną się pojawiać masowo gry po DX 10, minie dużo czasu. Podaj reszte swojego czasu. Poza tym nie wiadomo wcale czy te karty faktycznie będą ciągnąć tyle energii. Zresztą, jak cię bedzie stać na taką kartę, to i stać cię pewnie na dobry zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...