Skocz do zawartości
HA98M

Pomocy Co Zrobić

Rekomendowane odpowiedzi

Czlowieku po co Tobie 800W no chyba ze to 800W od tracera.

Poczytaj najpierw a nie piszesz bzdury ze wiekszosc ze smiechu nie moze.

Katr na dx10 nie jeszcze. A tracer to hmmmmmm zasilacz?? ja bym tego zasilaczem nie nazwal. Poczytaj o zasilaczach. Jaki jest dobry itp.

Wpisz w szukajce slowa: Tracer, codegen itp

Pozdrawiam i zycze milego czytania o zasilaczach

to nie o to chodzi że mnie stać...ja musze pujśc po kosztach... i się pytam czy musze na hamca kupywać 800 czy też sprawdzi się 2*400

To mnie rozwalilo. Redukcja kosztow w postaci spalonego sprzetu?? Good luck

Edytowane przez mib

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz co jak nie wiedziałeś co jest lepsze AMD czy INETL to też byś zapytał i byś oczekiwał godnej odpowoiedzi a nie hamstwa i wyśmiewania się... Bo trzeba sie wstydzić z czegoś czego się nie wie?? a dlatego tutaj napisałem aby się dowiedzieć i chyba po to jest forum...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra przestaję polewać, bo się jeszcze obrazisz i sobie pójdziesz.

Otóż mam dla ciebie smutną wiadomość, że nie ma na świecie tracera mającego realnie 400W mocy. Gdyby taki istaniał na naklejce miały pewnie napisane 1000W.

I jeszcze jedno, polecam topic o fortronach przyklejony powyżej. Po jego pobieżnej lekturze możesz sobie jakiegoś kupić z allegro nawet taniej niż badziewiastego tracera skoro już idziesz po kosztach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piszesz tragicznie, postaraj się trochę. Po cholerę Ci 800W ? Kup porządną 500 (na przyszłość ;)) i tyle.

Traktuj Benita z szacunkiem, bo on wie o zasiłkach duuuuuuuużo więcej niż Ty.

@Benito - napisz mu jakąś sensowną propozycję i niech to zakończy ten temat.

Edit// Benito byłeś szybszy. Ehhhhh. [;

Edytowane przez Venom

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

VBenom ja go traktuje z szacunikem ale ja tutaj nie byłem traktowany z szacunikiem...pytam bo nie wiem i oczekuje jakieś sesownej odpowiedzi. jak ja sie udzielam to staram sie odpowiedziec jak najlepiej a jak widzisz na poczatku zostalem olany...

ps. aż taki głupi nie jestm i wiem że tracer to schit ja myslełem bardziej o Taganie albo o cymś podobnym

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po co ci będzie taka grafika?? Za nim zaczną się pojawiać masowo gry po DX 10, minie dużo czasu. Podaj reszte swojego czasu. Poza tym nie wiadomo wcale czy te karty faktycznie będą ciągnąć tyle energii. Zresztą, jak cię bedzie stać na taką kartę, to i stać cię pewnie na dobry zasilacz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi