Dzidaziom Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Mam kompa: Athlon XP-M 2500+ którego chcę wykręcić conajmniej na 2700MHz, napięcia rzędu 2v. Abit NF7-S. GeForce 6200@6600 wykręcony po pachy :) 1xdvd-rw 1xcd-rw 1xhdd Tuner TV i do +12 będzie podłączony Laing DDC. Czy zasilacz da temu wszystkiemu radę? Moim zdaniem tak, co wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Moim zdaniem może mieć problemy. Jak testowałem zasiłki na podobnej platformie to większość 350-tek klękała. raczej kup sobie model 400-watowy i nie będzie problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidaziom Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Z tym, że ja już mam tą 350... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 sprobuj najwyzej sie wylaczy komp. Ten chieftec (delta) ma dobre zabezpieczenia wiec komp jest bezpieczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...