Skocz do zawartości
ShDe

Cms Ktory Najlepszy

Rekomendowane odpowiedzi

znow potrzebuje rady "na wczoraj", mianowicie chcialem sie was poradzic ktory z systemow CMS jest najlepszym rozwiazaniem, chodzi o to aby byl stabilny, prosty w obsludze, mial sporo dodatkow, i zeby mozna bylo wprowadzac dane tak jak na stronach w htmlu, tzn ze nie tak jak w joomli ze wyswietla mi sie data, kto napisal itd, w przypadku jakiegos artykulu, zalezy mi rowniez na tym aby latwo mozna bbylo modyfikowac "skorki" i dodac na glownej stronie linka na dole tak jak jest w joomli "created with joomla" (czy cos podobnego) :) ktory z tych systemow mozecie mi polecic??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uzywam joomle i uwazam za najlepszy

-ShaDe- te przyklady odnosnie 'zlej' joomli sa jakies malo trafione :? Wyswietlenie kto napisal, date mozna wylaczyc, ze skorka tez mozna sobie poradzic.

Edytowane przez Grinch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spróbuj Drupala. Purepc na tym stoi. Tylko przygotuj się na kilkudniową walkę ;-), bo jego obsługa jest nietypowa, co nie znaczy, że zła.

PS. Jak dla mnie to są lepsze działy na zadawanie takich pytań :-P

Edytowane przez MRJ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh, chyba uzyje php-fusion, ale najpierw uruchomie serva php/mysql u mojej siostry na komputerze i zobacze ktory z tych cmsow bedzie mi najbardziej pasowal, a co do joomli poprostu jakos niemoge jej do konca wybadac, w nocy bawilem sie demkiem php-fusion i powiem ze bardzo mi sie spodobal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oglądałem już wiele CMS'ów i do gustu przypadł mi e107.

Wie ktoś może jak zintegrować e107 z IPB?

i jeszce jedno pytanko: w momencie gdy dodaję newsy z grafiką to nie wyświetla się ona. Jest tylko sam tekst.

Edytowane przez MariuszW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi