ShDe Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 znow potrzebuje rady "na wczoraj", mianowicie chcialem sie was poradzic ktory z systemow CMS jest najlepszym rozwiazaniem, chodzi o to aby byl stabilny, prosty w obsludze, mial sporo dodatkow, i zeby mozna bylo wprowadzac dane tak jak na stronach w htmlu, tzn ze nie tak jak w joomli ze wyswietla mi sie data, kto napisal itd, w przypadku jakiegos artykulu, zalezy mi rowniez na tym aby latwo mozna bbylo modyfikowac "skorki" i dodac na glownej stronie linka na dole tak jak jest w joomli "created with joomla" (czy cos podobnego) :) ktory z tych systemow mozecie mi polecic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 a moze e107? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 http://www.joomla.pl/ Joomla moim zdaniem najlepsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 (edytowane) uzywam joomle i uwazam za najlepszy -ShaDe- te przyklady odnosnie 'zlej' joomli sa jakies malo trafione :? Wyswietlenie kto napisal, date mozna wylaczyc, ze skorka tez mozna sobie poradzic. Edytowane 31 Października 2006 przez Grinch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 (edytowane) Spróbuj Drupala. Purepc na tym stoi. Tylko przygotuj się na kilkudniową walkę ;-), bo jego obsługa jest nietypowa, co nie znaczy, że zła. PS. Jak dla mnie to są lepsze działy na zadawanie takich pytań :-P Edytowane 1 Listopada 2006 przez MRJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Mam małe pytanko. Jak dodać do Drupala możliwość dodawania artykułów? Niby w sekcji zawartość mam opcję Dodaj Artykuł, ale wygląda to jak zwykły News. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Te artykuly wlasnie tak maja wygladac. Poprostu wszystko jest tak samo traktowane. Tworzysz sobie kategorie i dodajesz np. tekst to dzialu artykuly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Ja Ci mogę polecić MAMBO, używałem kilkakrotnie i nie moge narzekać. Prosty i przyjazny w obsłudze i posiada dużo komponentów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiding Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Moze PHP-Fusion ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Mambo to to samo co joomla. Nawet mają te same wtyczki i skóry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 heh, chyba uzyje php-fusion, ale najpierw uruchomie serva php/mysql u mojej siostry na komputerze i zobacze ktory z tych cmsow bedzie mi najbardziej pasowal, a co do joomli poprostu jakos niemoge jej do konca wybadac, w nocy bawilem sie demkiem php-fusion i powiem ze bardzo mi sie spodobal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 (edytowane) Oglądałem już wiele CMS'ów i do gustu przypadł mi e107. Wie ktoś może jak zintegrować e107 z IPB? i jeszce jedno pytanko: w momencie gdy dodaję newsy z grafiką to nie wyświetla się ona. Jest tylko sam tekst. Edytowane 1 Listopada 2006 przez MariuszW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 A on nie jest domyslnie zintegrowany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...