sawyer188 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 (edytowane) brakuje ciarnuchowi troche błyskotek jakis fajny wzorek z cyrkoni czy jak sie to zwało:D i bedzie elo;] Edytowane 26 Stycznia 2007 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 małe pytanie czy to nie była orginalnie buda at ? bo jak boga kocham mam identyczną w at :) nie miałeś kłopotów z śrubkami od przedniej maski tej plastikowej ? ja się wqurzyłem kiedyś bo mi kabel wpadł do środka :) i niechcący ukręciłem jedno miejsce na śrubkę :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Dr@GuN - była, pisałem o tym. Kłopotów nie było, ale też przykręcałem to zaledwie raz, więc nic nie zdążyło się wyrobić ani tym bardziej ukręcić :> sawyer188 - wszystko traktujesz tak dosłownie :> Jakbym nazwał moją puszkę "Asphalt Box" albo jeszcze w jakiś pretensjonalny i głupi sposób, domagałbyś się próbek nawierzchni drogowej na przedzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Jonasie zaklinam Cie... powroc do facjaty odartej z plastiku... Bez tego Twoja maszyna wygladala rasowo, byla brzydka i zla, miala charakter i zdawala sie zyc wlasnym zyciem. Plastikowa morda zupelnie zmienila charakter puszki - teraz wyglada jak kazda inna pozbawiona bocznej scianki, pomalowana czarnym matem obudowa... Ja wiem ze to nie mod, a tylko zabawa ze zmiana wygladu. Dlatego mowie - lepiej to wygladalo bez plastiku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 lepiej to wygladalo bez plastiku.I cóż ja biedna sierotka mam zrobić, jak teraz mi się bardziej podoba? A aryjski, "rasowy wygląd" zapewnia zadek puszki, nie sądzisz? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwiin Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 W pierwszy zdjęciach po prostu zakochałem się w planach było nawet porzucenie żony i dzieci dla tego cuda Ale ostatnie twoje modyfikacje (ten brzydki przód a feee) przyczyniły się że jednak zostanę z moją dziatwą Zdejmij tą brzydką plastikowa facjate i to prędko bo patrzeć się nie da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 przesz TY jej nie widzisz a tylko jonas, któremu najwyraźniej odpowiada taki stan rzeczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 (edytowane) W pierwszy zdjęciach po prostu zakochałem się w planach było nawet porzucenie żony i dzieci dla tego cuda Ale ostatnie twoje modyfikacje (ten brzydki przód a feee) przyczyniły się że jednak zostanę z moją dziatwą Zdejmij tą brzydką plastikowa facjate i to prędko bo patrzeć się nie da przesz TY jej nie widzisz a tylko jonas, któremu najwyraźniej odpowiada taki stan rzeczy :)*** śmierdzi mi tu przypodobywaniem się Karolowi... B-) Edytowane 31 Stycznia 2007 przez msn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 śmierdzi mi tu przypodobywaniem się Karolowi... B-)Podłe oszczerstwo, gdybym chciał się komukolwiek przypodobubowywa... tfu, włazić bezwstydnie w rzyć, walnąłbym temat w stylu "el0, mam puszkę Codegena, wpakowałem dwa światłobzdrynie, co dalej?" i postępował wg otrzymywanych rad. Czarnuch ewoluuje, a że nie każdemu odpowiada kierunek tej ewolucji - co za pech :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Podłe oszczerstwo, gdybym chciał się komukolwiek przypodobubowywa... tfu, włazić bezwstydnie w rzyć, walnąłbym temat w stylu "el0, mam puszkę Codegena, wpakowałem dwa światłobzdrynie, co dalej?" i postępował wg otrzymywanych rad. Czarnuch ewoluuje, a że nie każdemu odpowiada kierunek tej ewolucji - co za pech :> ah jonasie, źle mnie zrozumiałeś przez mój błąd, coś mnie podkusiło aby nie cytować komentowanych wypowiedzi. Teraz już jest w poprawnej formie i powinno być jasne do kogo skierowałem swoje słowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Esz...no coz. Skoro Tobie podoba sie tak jak jest - oczywiscie szanujemy Cie. :P Hy hy hy. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Carl0s - ja wasze opinie też szanuję :> msn - dalej nie ogarniam swym prymitywnym umysłem. Kim jest Karol? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Jam jest Karol, Klucznik i Straznik, zwą mnie Latającym Serwisantem, pogromcą Wolfa, Wielkim Szamanem Anestezjologii i proktoskopii...Prywatnie nastepca wielkiego Alkoholamy. Say CZIIIIIZ. :D Ale mam odlot... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 No już już, jesteś wśród przyjaciół, nikt nie chce ci odebrać misia. Dżizes Krajst :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 *** śmierdzi mi tu przypodobywaniem się Karolowi... B-) skoro calr0s jest karolem... to czemu tam pojawił się mój koment? :), kurde msn mów po ludzku... masz powiedzieć tak... Przemawiam teraz do (tu pada nick): (tu pada tekst) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 (edytowane) grrrr :angry: :lol: WWWW takim razie wyjaśniam: W pierwszy zdjęciach po prostu zakochałem się w planach było nawet porzucenie żony i dzieci dla tego cuda Ale ostatnie twoje modyfikacje (ten brzydki przód a feee) przyczyniły się że jednak zostanę z moją dziatwą Zdejmij tą brzydką plastikowa facjate i to prędko bo patrzeć się nie da ten cytat komentowałem słowami: śmierdzi mi tu przypodobywaniem się Karolowi... B-) a dodałem wcześniejszą odp. PelzaKa, by moja opinia była jakoby odpowiedzą na nią IT IS CLEAR? :lol: EDIT: na wszelki wypadek, żeby było no offens :D powiem po polskiemu: JASNE? :lol:* Edytowane 1 Lutego 2007 przez msn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 dosyc gadania albo poszczuje Was pijawkami! Jonas, do modowania! MSN, do modowania! PelzaK, wez sie chlopie w garsc...I do modowania! Carl0s, Patrz PelzaK!! Czarnuch, nie buczec Jonasowi o nowy wentylek!! \ A misia i tak nie oddam! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 (edytowane) a dodałem wcześniejszą odp. PelzaKa, by moja opinia była jakoby odpowiedzą na nią IT IS CLEAR? :lol: hmm :wacko: motasz się w zeznaniach :D dosyc gadania albo poszczuje Was pijawkami! PelzaK, wez sie chlopie w garsc...I do modowania! a właśnie... proroku... dziś 5h spędziłem na modowaniu :twisted:... zrobiłem 2 okna 3d opatrzone blachą perforowaną na obudowie do zasilacza :) i testowałem ręczne CNC... :) Edytowane 3 Lutego 2007 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Khu khu, ależ się tu zakurzyło. Ad rem - po kilku miesiącach marazmu mam nieposkromioną przyjemność pochwa-lić się nową fizys mego wiernego czarnucha. Jest jakby mniej metroseksualny, mniej "sklepowy", bardziej ascetyczny, praktyczny i w ogóle el0. Kratka z przodu jest najlepszym typem zaślepki, jaki udało mi się znaleźć. Była jeszcze taka bardzo gęsta metalowa siatka (wyglądało jak moskitiera) i zwykły, niemagiczny grill 80x80 maźnięty na czarno. Kratka wygrała, choć urodziwa specjalnie nie jest :> Z zasilatora wywaliłem wiatraczek, stąd te frontowe manewry. Od góry poczynając: DVD-RW (firmy Samsung bodajże. W porównaniu do Plextora, o ile w ogóle można porównywać kaszlaka z mercedesem, bezbożnie przegrywa, a pojęcie "kultura pracy" jest producentowi tego pierwszego kompletnie nieznane), twardziel 8GB (na Windowsa XP i gierki) owinięty gąbką i mikrogumą ku uciszeniu zuchwalca, flopiątko, twardziel 40GB a.k.a. Agresywny Śledzik (Ubuntu, dokumenty, filmy, takie tam), zasilator fanleśnięty (bezwiatraczny, no). Wszystko od flopiątka w dół osłonięte wstęgą, miedzą zieloną ... tfu, pleksiwem rozmiarów słusznych. Miała z tego wyjść jedna linia: krawędź pleksiwa - koszyki 5,25". Wyszło jak zwykle :> Fanleśnięty zasilator, czyli 0 dB mikrym kosztem. Co bystrzejsi dostrzegą, jak to jest zrobione, mniej bystrym podpowiem - przepiłowany na pół radiator do tranzystorów kapeluszowych, przynitowany do istniejących już fabrycznie radiatorów zasilatora. Temperatury radiatorów na poziomie 50~55 stopni niejakiego Celsjusza. Jak się ma "sprzęt" ciągnący w porywach 130W, a zasilator 300W (nawet tak dziadowski jak mój Feel), można sobie pozwolić na odrobinę szaleństwa :> Ponieważ jestem wariatem, ale nie idiotą, spieszę poinformować, że w obecnym stanie wszystko działa od jakichś dwóch miesięcy bez żadnych zwisów, resetów, dymienia i innych efektów specjalnych. Jeszcze światłobzdrynie: Od góry: biała - power, niebieska - dysk, czerwona - sieć. Diody w plastikowych oprawkach po 30 groszy. Ponieważ nie chcę zaśmiecać tematu o swoim kiblu jednym obrazkiem, z którego i tak niewiele wynika, ośmielę się wrzucić go tu: This is H.E.V. Mark IV protective system ... Khem, załączony obrazek przedstawia poziom cieczy w chwili obecnej. Od napełnienia układu w marcu (o ile mnie pamięć nie myli) nie dolałem ani kropelki. I niby kibel wymaga jakichś straszliwych zabiegów konserwacyjnych? Rojenia głów próżniaczych i umysłów miałkich. Więcej kłopotu było z byle defaultowymi dmuchaczami. Aha, z nowości przybył jeszcze monitor 19" NECa, kupiony okazyjnie za równowartość dwóch dobrych piw, czyli 10 zł. Pozdrowienia i całuski dla Maćka, zwanego z cudzoziemska Minotaurem. Puszka na komputer wygląda przy nim jak zabawka. Ale filmy ogląda się na tym orgazmicznie wspaniale, niezależnie od treści :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 (edytowane) A Ty czasami się o jakowąś zadymę jonasie nie prosisz. Żeś na dzielni białasa z czarnuchem zeswatał. Związek, na metę dłuższą, bez przyszłości estetycznej się zapowiada. Czarny ów raczej z Jacksonem mało wspólnego miewają dlatego z czarnienie jedynego albinosa owym towarzystwie bym proponował. P.s. Nawet misiu choć biały z braćmi z dzielnicy sztamę trzyma i ciemnej koszulce pomyka :] Edytowane 25 Czerwca 2007 przez KvaNfield Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Oploty na kable wymienilbym na tego samego typu, ale w kolorze czarnym. Sa w wiekszosci sklepow elektronicznych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Habu1 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 brakuje rurek czarnych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Darowanemu (wszak trudno to nazwać uczciwą transakcją) się w anus nie zagląda. A z pewnych względów nie chcę na razie pacykować monitora. Z tymi oplotami niezły pomysł, obiegnę wieś w poszukiwaniu takich. Rurki pozostaną niebieskie, co by zachować kompatylność ze złączkami. Czarne owszem, poniewierają się, ale 6/8. Wiązałoby się to z wymianą wszystkich złączek, ergo poniecham. Aha, ten miły pan, któren zamierzał spędzić ze mną resztę życia, jeśli tylko pozbędę się plastikowego frontu - pozostań przy swej kobiałce i dziecięciu, dobry człowieku, w lipcu zmieniam stan cywilny :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Monitorek byś maznął na murzyński kolorek, bo nijak ma się do twej puszki :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 do ściany za to pasuje i nie przytłacza tak swymi rozmiarami:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 (edytowane) booo.... bojcie sie, bo oto z zaswiatow przemawiam:D. A JAM JEST GLOS JEDYNY I SLUSZNY JAKO I SYSTEM DZIALANIA PARTII NASZEJ JEDYNEJ SLUSZNEJ. A tak na powaznie - ten front z palstiku nie pasowal mi wogole. No wstyd, hanba i srom... Mmmm....srom ;). (aj noł aj noł, equaaaadooooor....oups...plagiatooooor!! :D. tym tym ty ty ty tym tym...) Po pierwsze primo: No w koncu front taki jest jaki byc poowinien. A nie mowilem :P. Po drugie primo: Fajna bańka, też takim promieniowaniem daje ze wlosy schna po kapieli w ciagu kilku sekund? Zapytuje, bo moje 19 cali tak wlasnie daja czadu :(. Edytowane 5 Lipca 2007 przez Carl0s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 (edytowane) Po drugie primo: Fajna bańka, też takim promieniowaniem daje ze wlosy schna po kapieli w ciagu kilku sekund? Zapytuje, bo moje 19 cali tak wlasnie daja czadu :(. ot dlatego właśnie ja odżałowałem talarów i wykupiłem sensowny LCD co polecam każdemu - teraz oczka jeszcze są ok - gorzej będzie po 40-stce :wink: /ot co do całego hmm...małego czarnego człowieka :wink: to podoba mi się parę ciekawych pomysłów - też mam małą budę i same problemy z upychaniem w niej modyfikacji Edytowane 5 Lipca 2007 przez simic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Moje włosy i tak schną kilka sekund, bo utrzymuję je w przyzwoitej, kilkumilimetrowej długości. Wydawa mnie się natomiast, że zyskałem kilka dioptrii odkąd mam tą 19-kę. W piątek badania okresowe, ciekawym co okulista orzeknie. A front jest znów aryjski, bo dochrapałem się DVD. Wie ktoś, czemu te napędy są krótsze od CD-ROMów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Moje włosy i tak schną kilka sekund, bo utrzymuję je w przyzwoitej, kilkumilimetrowej długości. Wydawa mnie się natomiast, że zyskałem kilka dioptrii odkąd mam tą 19-kę. W piątek badania okresowe, ciekawym co okulista orzeknie. A front jest znów aryjski, bo dochrapałem się DVD. Wie ktoś, czemu te napędy są krótsze od CD-ROMów? Miniaturyzacja jonas miniaturyzacja! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 raczej oszczednosc na stali :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...