Gość Kaaban Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 A front jest znów aryjski, bo dochrapałem się DVD. Wie ktoś, czemu te napędy są krótsze od CD-ROMów?A ile lat miał Twój cd-rom? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 nowych cdromów juz nie ma :lol: więc jego początki to tak szacując zgrubnie... 15 lipca 1410 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MODERlukasMODER Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Fajne Modek. Fajny kolorek...tylko podziwiac.hyhy>:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 no, z całym szacunkiem do autora... jednak podziwiać imo wypada konstrukcje na bestscenario... tutaj można co najwyżej sowicie pogratulować wykonania :) tego czy innego. Zresztą co kto lubi :). Coś przycichło ostatnio... moding w polsce chyba zamarł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeck Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Jeszcze moding nie zamarł póki PelzaK żyje :-D hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 szczerze... to mi też przeszła ochota na modowanie :), ale jeszcze 1,5 moda chciałbym wykonać... zobaczymy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeck Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 No już sie nie mogę doczekać z ciekawości :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 że tak powiem... na mnie lepiej nie czekać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berger6630 Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 SUPER SPRZET-SZACUN :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...