crusader Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 CZesc Mam problem ze swoim laptopem, jest to model "corrino 321" Usterka jesli tak to mozna nazwac dotyczy kwestii software'owej. Otoz na zainstalowanym systemie pojawiaja sie momenty, w ktorych laptop w ogole nie reaguje na polecenia tzn. poruszac myszka mozna ale nie mozna wtedy nic zaznaczyc, w nic kliknac, przesuwac okien itp itp. Na komputerze jest zainstalowany windows xp sp1, z tego co widze wirusow nie ma (testowalem avastem), jesli beda potrzebne jakies dodatkowe info piszcie, zalezy mi na szybkim rozwiazaniu problemu. Pozdrawiam wszystkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 mam to samo na swojej stacjonarce, ale jest to tylko jeden raz na chwilke (ok 5-10sek) zaraz po starcie systemu, tez mnie ciekawi od czego to jest, wczesniej mialem cos takiego przy Win98, ale nigdy przy XP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Nie ten dzial!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...