123er Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 (edytowane) Płyta asrock 775vm800 procek p4 3ghz przy starcie nie wstaje tylko daje 3 krótkie beep powtarzające się w pętli. stało się tak po zainstalowanie drugiej kostki ram i jest tak nadal po wyciągnięciu 1 oraz 2 kości. znalazłem tylko tyle: Base 64kByte memory failure / First 64kByte memory failure Czy to może automatycznie włączył się dual i teraz bruździ jak ożywić to ustrojstwo? kości pamięci sprawdzone i są ok. Edytowane 1 Listopada 2006 przez 123er Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 clera cmos robiles? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123er Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 nie wiem czy dobrze, ale zrobiłem tak: wyjąłem kabel zasilający odczekałem 15 sec, zworka na clrcmos na 5 sec zworka precz ..... efektów brak, bez zmian 3 sygnały może ktoś zlokalizować co oznaczją 3 krótkie beep typu biosa ne podaje bo sam nie mam pewności ja znalazłem coś takiego: Base 64kByte memory failure / First 64kByte memory failure tylko za specjalnie nie wiem co to ma być kości pamięci sprawdzane na kompie z podpisu i wszystko ok (na fsb 333) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ergo5 Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Opis dźwięków w BIOS masz TU przy czym, żeby dowiedzieć się w czym rzecz musisz mimo wszystko ustalić producenta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123er Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 bios to prawdopodobnie ami tylko co oznacza 3 - Błąd w obszarze pierwszych 64 KB RAM-u Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Wyjmij baterie na minute :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123er Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 (edytowane) to już przerabiałem. załamie się zaraz, miałem kumplowi dołożyć tylko kostkę pamięci a się okarze że uwaliłem kompa EDIT płyta uwalona, na nowej reszta części śmiga Edytowane 15 Listopada 2006 przez 123er Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...