BLANTMEN Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Wczoraj przyszedłem z pracy do domu i moim oczom ukazały się zgliszcza systemu ... Ojciec zabawiał się komputerem, powłaził na jakieś stronki erotyczne (udało mi się sprawdzić historię oraz ciasteczka - stąd moja pewność), pouruchamiał jakieś badziewia i spieprzył wszystko. Szukam teraz jakiegoś porządnego filtru rodzicielskiego (tak, tak ... ojca trzeba traktować jak dziecko :P ) żeby zablokować możliwość wyświetlania takich stron. Znacie jakiś konkretny program ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Zakladam ze to IE bo w normalnych przegladarkach najwyzej mozna zwiesic przegladarke podczas przegladania stron. W opcjach IE jest cos takiego jak klasyfiktor tresci. Wystarczy włączyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 (edytowane) Pomoże ? Bo trafiłeś w 100% - używa IE :? Edytowane 1 Listopada 2006 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Nie prościej się przeżucić na Firefoxa/Operę?? Albo założyć tacie konto z dużymi ograniczeniami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Hehe ... Ma założone konto z ograniczeniami, a przeżucanie na Opere (ff to [ciach!]o :wink: ) odpada, bo przyzwyczaił się już do IE. Próbowałem już zrobić tak, że ustawiłem Operę tak samo jak IE i dalej nie umiał z niej korzystać :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Nie ubliżając mu ale co on, jakiś ćwierćinteligent?? Poza tym Firefoxa można bardzo łatwo upodonić do IE. Wpuszczaj go do kompa tylko na konto Gościa, może pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Ma konto gościa ;) Pracuję nad tym, żeby jak najbardziej upodobnić Operę do IE. Swoją drogą to musiał gdzieś złapać Jeffo :? Bo z tego co czytałem, właśnie ten wirus powoduje siadanie systemu w taki sposób, jak to miało miejsce u mnie. Nie wiem tylko dlaczego Norton go nie powstrzymał :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 (edytowane) Ma konto gościa ;) Pracuję nad tym, żeby jak najbardziej upodobnić Operę do IE. Swoją drogą to musiał gdzieś złapać Jeffo :? Bo z tego co czytałem, właśnie ten wirus powoduje siadanie systemu w taki sposób, jak to miało miejsce u mnie. Nie wiem tylko dlaczego Norton go nie powstrzymał :?Norton jest bee i do tego jest wolny ;P. Dużo puszcza virusów. Edytowane 3 Listopada 2006 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 a czy w operze jest jakis klasyfikator tresci wirtyn www ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Może nie klasyfikator, ale Opera wyłącza się jak na stronie jets jakieś [ciach!]o. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 No nie złego masz ojca, je im takie rzeczy przychodza na starosć do głowy :mrgreen: Ja raz maiałem taki program ale nie moge sobie przypomnieć mały prosty i nie do szczajenia. Tylko nawy sobie nei moge przypomnieć :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Pomyśl pomyśl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilubek Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 (edytowane) tu masz kilka http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2...d=1133&t=92 osobiście używam Beniamina łatwy prost i skuteczny http://www.beniamin.pl/pobierz.html Edytowane 16 Listopada 2006 przez ilubek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...