pisarz Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Gdy wchodzę w Google > grafika i wpisuję nazwe szukanego obrazka pojawia mi się lista obrazkow, z tym ze wszystko jest białe... na dodatek po wejsciu w google > grafika nad paskiem do wpisywania frazy nie ma logo Google. Co sie stalo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Cokolwiek się stało, to stało się u Ciebie bo reszta świata ma normalnie. Więc pierwsza sugestia - przeglądarka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 (edytowane) Cokolwiek się stało, to stało się u Ciebie bo reszta świata ma normalnie. Więc pierwsza sugestia - przeglądarka.Wygląda to mniej więcej tak: Co do tego co napisałes to racja, jest to wina przeglądarki - wlasnie to sprawdziłem. Z poziomu IE wszystko jest bezproblemowo. W czym może lezec przyczyna? edit: w FF wyczyscilem cała historie, cache itd. i nie przynioslo to efektu. Edytowane 1 Listopada 2006 przez pisarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Stawiał bym na wyłączone wyświetlanie graiki. sprawdź czy nie ma obrazków także na innych stronach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Stawiał bym na wyłączone wyświetlanie graiki. sprawdź czy nie ma obrazków także na innych stronach.Każda strona działa bezproblemowo, tylko podczas wejscia w Google grafika dzieja mi się takie ceregiele <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Moze jakis blad w adblocku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Mam FireFox-a i grafika Google ładnie śmiga :wink: jaką masz wersje FF?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Mam FireFox-a i grafika Google ładnie śmiga :wink: jaką masz wersje FF??Mam najnowsza, 2.0 Finalna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 u mnie tak się zdarzyło dwa razy jak mi net nawalał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Zobacz w ustawieniach firefoxa, poprowadzę Cię za rączkę ;) Wejdź w : Narzędzia -- opcje -- zakładka Treść -- pobieraj obrazki -- wyjątki i zobacz czy tam nie masz dodanej strony która nie wyświetla obrazków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...