Maly83 Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Szukalem troche po necie ale nie udalo mi sie znalesc tego co szukam. Za 2 dni przeprowadzam sie na wies, nie ma tam mowy o DSLu ani o radiowce, ale jeden z operatorow sieci komorkowej oferuje ciekawy pakiet, 3G bez limitow na przesyl danych za 50 euro na miesiac, transfery bardzo ladnie do 300KB/s, pingi do tego co mi potrzeba tez sa bardzo zadowalajace okolo 80 - 90ms. zawsze moge kupic jakis tani telefon podpiac go pod USB i uzywac jako modemu, ale to jest takie rozwiazanie poboczne wiem, ze sa karty pod PCMCIA, ale nie mam laptopa tylko stacjonarke i mam pytanie czy ktos wie o jakims modemie (USB, PCI) do ktorego mozna wlozyc karte sim? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszka Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 A wiec tak na komputery stacjonarne też są karty gprs ale sa dosć drogie i słabo dostępne mozesz je dostać od operator jeśli takie udostępnia.Możesz kupic przejściówke pci-pcmcia i uzywać tam karty pcmcia-gprs. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...