Slayer Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 (edytowane) Z miesiac temu wg. takich kryteriów był to Benq R55 EG z Geforce 7400 i z niestety tylko Turbo Cache bez własnej pamięci. Czy na teraz pojawiło się coś mocniejszego, albo chociaż z możliwością wymiany w przyszłości modułu graficznego ? Najchętniej wziąłbym coś z procesorem 64 bitowym (zupełnie wystarczyłby jakiś Sempron), ale ciężko coś znaleźć. Edytowane 5 Listopada 2006 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Wciąż ta sama sytuacja. W ostatni weekend miałem (nie) przyjemnośc uczestniczyć w zakupie laptopa i głównym kryterium była grafika. Kupiony został ten Benq, bo nic innego nie znaleźliśmy. Szukałem tylko wśród 15,4" a nie wiem jakie panoramiczne Cie interesują. PS. Wśród Acera się nie rozglądałem, więc jedynie tam mogło by coś jeszcze być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Interesują mnie tylko panoramiczne nie mniejsze niż 15.4" z dowolna natywną rozdzielczością. Wśród Acerów jest jeszcze model z grafiką X700 i nad nim się również zastanawiam. Wiem, że niedługo będzie premiera zintegrowanej grafiki do chipsetu która będzie odpowiadała wydajnością modułowi X700 ( 8 potoków wykonawczych)- chipset RS600, a zaraz potem RS700. Może więc lepiej poczekam- będzie wydajniej i mam nadzieję taniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 BenQ P52EG wyglada baaardzo atrakcyjnie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...