Skocz do zawartości
Ruido

dźwięk, chce dobrego dźwięku ;)

Rekomendowane odpowiedzi

radze tak:

kupic epox 8RDA+ ( ma najlepsiejsza muzeyka jaka mozna miec ) oraz jakies glosniczki Creativa zestaw 6,1

oplaca sie!!!

eeeeeee

jak naprawde mu zalezy na dobrym dźwieku to niech kupi stereo a nie te zabawkowe glosniczki jednodrozne satelitki 6w i maly subwooferek.

Lepiej kupic urzywany wzmacniacz-niekupujesz w ciemno bo sie umawaisz ze sprzedawcą ze testujesz 2 dni. za reszte kasu kupujesz kolumny 3 drozne, sblive. Jakosc dzwieku będzie leprza, bez wątpienia, spokojnie bez znieksztaucen wiekrze glosnosci osiagnie, dla creativa jedyny +za dźwiek przestrzenny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja proponował bym któregoś z nowych Terratec'ow, wypuscili teraz trzy karty na nowym Via Envy TH (czy HT), z parametrów to wgniatają Audigi w glebe, gdzieś na necie widziałem testy porównawcze z Creativami.

Niastety cena raczej dla mnie zaporowa bo ok150 Eurusów.

ale jeśli cena nie gra roli, tyle że wtedy w 1000zł to sie nie wyrobisz z dobrymi głośnikami i nie mówie o porządnym zestawie z dużymi kolumnami i wzmacniaczem 6ch, ciężko będzie nawet z jakimiś lepsiejszymi kompowymi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

On chce dobrego dzwieku a nie jakiegos charczenia :evil:

Z takich komputerowych glosniczkow nie da sie wyciagnac dobrego dzwieku. Jak by one chociaz byly 2 drozne w drewnianej budzie i sub jakiejs rozsadnej wielkosci to nie powiedzial bym zlego zdania na ich temat. Moj kolega zaczyna pomalu uznawac ze dzwiek moich 15 letnich kolumn od radia HIFI i to na wzmacholu z kitu AVT i na jakiejs karcie Mint'a jest lepszy niz na jego Creativach i SB Live 5.1 :twisted: :lol:

Tak jak qra powiedzial zeby kupic ta karte albo jakas inna (musisz poszukac w sieci)

Poszukaj na forum. Tutaj masz jeden link.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam Terrateca DMX6fire 24/96 podłączony cyfrowo do amplitunera

ONKYO TX-DS484 i SB Audigy przy tym to dzwiękówka zintegrowana z płytą gł.

tak wlasnie widze dobry dzwiek z komputera. inne wynalazki to sciema.

wariant dla mniej zamoznych/bardziej oszczednych:

hercules fortissimo III i tanszy wzmacniacz

dla przecietnego uzytkownika wydaje mi sie ze starczy live i glasniki cl5100

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...