kudlaty~ Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Witam zauważyłem ze gdy dotknę mojego dvd to kopie mnie prądem. Dzieje się to głównie gdy z niego korzystam bo jak nic nie ruszam to luzik . Da się coś z tym zrobić czy do syfa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 obudowa napędu jest całkowicie odizolowana od wnętrza więc nie ma to nic wspólnego z źle działającym/wykonanym napędem prawdopodobnie obudowa nie jest uziemiona albo zasilacz nie jest podłączony do gniazdka z "bolcem, ewentualnie masz gdzieś przebicie w samym napędzie lub w innym miejscu jak napęd jest przykręcony do obudowy, śrubkami czy na plastikowych sankach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty~ Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 (edytowane) obecnie na sankach chieftec (jak dotknę sanek to kopie , bez sanek tez kopie) , w starej budzie miałem ten sam problem . Edytowane 3 Listopada 2006 przez kudlaty~ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...