.:Max:. Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 male info odnosnie pasujacego chlodzenia ;] ninja wchodzi na p5n32-e sli a klient, ktory kupil strikera mowi, ze na niego tez ninja pasuje. o infinity info nie mam.Chodzi o tą: Scythe Ninja Plus rev.B? A który jest wydajniejszy Scythe Ninja Plus rev.B, czy Thermalright Ultra-120? Niemiec masz może dostęp do różnych collerów? Bo jak tak to chodzi o wymiar ten co na fotce różnych znanych modeli: Oczywiście jak nie stanowiło by to problemu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 dzisiaj widzialem, ze jeden striker sie jeszcze ostal na sklepie, a z coolerow mam jeszcze infinity. ninja A od B rozni sie chyba tylko wsparciem dla AM2. co sie tyczy wydajnosci to chyba musisz sam poszukac testow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkoz_so Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Panowie czy ma ktoś Asusa P5N32-E SLI ? Potzrebuje pomocy co do biosu ! Przy olbrzymiej mnogości funkcji w biosie niewiem czym lub którą funkcją podnosi sie napięcie na cpu bo napewno nie cpu vcore :) próbowałem niepomaga. Mam jak wida c2d e6400 , kręci się ładnie ale musze podnieśc napięcie ale niechce robi eksperymentów z ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>niem na chybił trafił ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Tutaj proponuję zapytać http://forum.purepc.pl/index.php?act=ST&am...72&t=220842 Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 HawkEye: juz 29 a testu nie ma :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HawkEye Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 HawkEye: juz 29 a testu nie ma :PBo karty nie ma :( Jestem wściekły jak cholera, z tego co wiem to Asus rzucił parę sztuk na Polskę. Jednym słowem do d................... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Bo ja dzisiaj pomeczylem swoja evga z e6400 i udalo sie osiagnac stabilnie 472. Jestem ciekaw czy striker pokona :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HawkEye Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Bo ja dzisiaj pomeczylem swoja evga z e6400 i udalo sie osiagnac stabilnie 472. Jestem ciekaw czy striker pokona :)Ja też jestem ciekaw :). Mam nadzieję że karta przyjdzie zaraz po Nowym Roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 A nie masz jakies grafy zeby chociaz odpalic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HawkEye Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 A nie masz jakies grafy zeby chociaz odpalic ??właśnie niestety nie, a nie chcę rozpirzać wody w starym kompie, bo nie mogę zostać bez kompa jakby coś z nowym było nie tak, mam dużo terminowej roboty i nie mogę zostać bez kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siloss Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Przesiadłem się wreszcie z kochanego AMD no i muszę się przyznać, że powaliła mnie wydajność Core 2 Duo :) Pozdrawiam wszystkich userów tego wątku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Max:. Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Przesiadłem się wreszcie z kochanego AMD no i muszę się przyznać, że powaliła mnie wydajność Core 2 Duo :) Pozdrawiam wszystkich userów tego wątku.Masz Strikera i się nie chwalisz? Jaki coller tam masz, czy coś kręciłeś? Napisz coś więcej, a nie same pozdrawiam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Właśnie napisz coś na temat Srikera, wszyscy na to czekamy :lol2: :wink: poczytaj jakiś FAQ może bo przesiadka z amd może sprawić ci problemy :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterMac Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 wie moze ktoś jak wyłączyć to logo AI Lifestyle w Asusie P5N32-E SLI przy starcie komputera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 wie moze ktoś jak wyłączyć to logo AI Lifestyle w Asusie P5N32-E SLI przy starcie komputeraW menu ktore jest odpowiedzialne za bootowanie. Inststrukcji Ci nie dali ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siloss Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Mam strikera i jestem pod wielkim wrażeniem wykonania samej płyty. Naprawdę CUDO. Przepraszam, że się tak bezprecedensowo chwalę. Udało mi się kupić ostatnią sztukę w Komputroniku. Co do testów to jeszcze nie kombinowałem bo niestety nie miałem czasu ale postaram się to jak najszybciej nadrobić. Przyjrzałem się troszeczkę płycie od strony BIOSu i faktycznie pogubiłem się. Przesiadka z AMD na C2D to przepaść do której muszę się przyzwyczaić. Po nowym roku podzielę się swoimi spostrzeżeniami. Szkoda tylko, że płyta jest tak droga i pewnie niewielu pozwoli sobie na jej kupno. Chętnie wysłuchałbym opinii innych właścicieli tej płyty zanim coś zepsuję :) Pozdrawiam i do zobaczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 ja mam evga, czekam jeszcze tylko na e6600 bo nigdzie nie mogłem go dostać przed końcem roku.. jak się ma sprawa z 4*1gb na nf680i? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterMac Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 W menu ktore jest odpowiedzialne za bootowanie. Inststrukcji Ci nie dali ? dzieki, dali :) ale jeszcze tam nie zaglądałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siloss Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Witam ponownie. Po kilku nieudanych próbach stwierdzam, że pieniądze wyrzucone w błoto !!! Już przy FSB=333 w 3DMark2006 zwiechy. Zmiana napięć nie pomaga. Może ktoś z szanownych userów ma lepszy pomysł niż potraktowanie tego odpowiednim młotem. Będę jeszcze szukał i czytał na temat O/C C2D bo dopiero się na niego przesiadłem z AMD X2 ale z góry dziękuję za pomoc od Was fachowców :) Pozdrawiam - rozczarowany posiadacz Strikera :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Nie ma co się martwić. Jak sprzedaż ją to i tak dostaniesz kupę kasy (tudzież na niej zarobisz :) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Witam ponownie. Po kilku nieudanych próbach stwierdzam, że pieniądze wyrzucone w błoto !!! Już przy FSB=333 w 3DMark2006 zwiechy. Zmiana napięć nie pomaga. Może ktoś z szanownych userów ma lepszy pomysł niż potraktowanie tego odpowiednim młotem. Będę jeszcze szukał i czytał na temat O/C C2D bo dopiero się na niego przesiadłem z AMD X2 ale z góry dziękuję za pomoc od Was fachowców :) Pozdrawiam - rozczarowany posiadacz Strikera :(Eee napewno nie jest tak źle jak to wygląda, dobierzesz dobre ustawienia i powinno być więcej.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Witam ponownie. Po kilku nieudanych próbach stwierdzam, że pieniądze wyrzucone w błoto !!! Już przy FSB=333 w 3DMark2006 zwiechy. Zmiana napięć nie pomaga. Może ktoś z szanownych userów ma lepszy pomysł niż potraktowanie tego odpowiednim młotem. Będę jeszcze szukał i czytał na temat O/C C2D bo dopiero się na niego przesiadłem z AMD X2 ale z góry dziękuję za pomoc od Was fachowców :) Pozdrawiam - rozczarowany posiadacz Strikera :( Nie poddawaj sie. Jak wspomnieli przedmowcy - pobaw sie w biosie i na pewno znajdziesz optymalny setup. Mialem to samo jak sie przesiadlem z amd na intela - nie wiedzialem, co gdzie ustawiac. Trzymam kciuki :) PS. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU DLA PPC CREW !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siloss Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Dziękuję za słowa otuchy :) Ale mam takiego kaca, że zabiorę się za to dopiero jutro. Życzę wszystkim wszystkiego najlepszego w nowym roku, spełnienia marzeń itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 (edytowane) Daj znac jutro jak idzie zabawa z mobo :) Bo dzisiaj to chyba kazdy ma kac mode ;) PS. Propozycja dla wlascicieli strikerow : Edytowane 2 Stycznia 2007 przez Malik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siloss Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Witam ponownie. W dalszym ciągu jestem załamany. Czy mógłby ktoś z posiadaczy mobo na 680i podać mi co zmieniał przy O/C jakieś ustawienia, zmiany napięć jakie i na ile ?? Wyłączyłem wczoraj w BIOSie link boots czy coś takiego i troszeczkę lepiej ale i tak ogólnie źle. Może w ogóle coś źle robię. Chciałbym mieć jakiś punkt zaczepienia odnośnie zmiany napięć - których i na jaką wartość ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkoz_so Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 (edytowane) Witam ponownie. W dalszym ciągu jestem załamany. Czy mógłby ktoś z posiadaczy mobo na 680i podać mi co zmieniał przy O/C jakieś ustawienia, zmiany napięć jakie i na ile ?? Wyłączyłem wczoraj w BIOSie link boots czy coś takiego i troszeczkę lepiej ale i tak ogólnie źle. Może w ogóle coś źle robię. Chciałbym mieć jakiś punkt zaczepienia odnośnie zmiany napięć - których i na jaką wartość ?? Ja mam te same kłopoty ale mnie procek poszedl bez podnoszenia napiecia (tylko magistrale mhz podnosiłem) na 3000mhz wiecej nicholery nieidzie, nawet po podnoszeniu napiec :( które nic niepomagaja. Mam najnowszy bios do niego i jest kaplica, nawet jezeli podnosze napiecia nic to nipomaga i niewiem tez w czym problem. Edytowane 3 Stycznia 2007 przez arkoz_so Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narciarz Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Daj znac jutro jak idzie zabawa z mobo :) Bo dzisiaj to chyba kazdy ma kac mode ;) PS. Propozycja dla wlascicieli strikerow : http://img490.imageshack.us/img490/3415/st...nted1024vh1.jpg fajne tylko szkoda, że nie napisałeś jakiej to firmy i gdzie kupić to można :) Nie cytujemy obrazków Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 TEST płyty EVGA nForce 680i - bat na Intela?: http://twojepc.pl/artykuly.php?id=nf6&strona=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siloss Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 TEST płyty EVGA nForce 680i - bat na Intela?: http://twojepc.pl/artykuly.php?id=nf6&strona=1 Dziękuję za linka. Ciekawy artykuł. :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 fajne tylko szkoda, że nie napisałeś jakiej to firmy i gdzie kupić to można :) Nie cytujemy obrazków Domik Firma MIPS www.mips-computer.de Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...