Twój Pan Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Swoja droga jak jest zamarźniete to pół biedy... gorzej jak sie roztopi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 dlatego imho lepiej nie dawac nawiewu jak dobrze zamarza :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Eee jeszcze podniesiesz vcore i lod sie cofnie ;) . Jakos wole dmuchać na zimne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Tutaj chyba można kupić suchy lód z transportem trzeba by tylko popytac jak z cenami... http://www.samplestransport.com.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Tutaj chyba można kupić suchy lód z transportem trzeba by tylko popytac jak z cenami... http://www.samplestransport.com.pl/ Mi sie wydaje ze u nich to raczej mozna kupic transport w suchym lodzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 no też ale transport w bryle suchego lodu? Mi sie wydaje że sam lód też powinni przywieść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 no też ale transport w bryle suchego lodu? Mi sie wydaje że sam lód też powinni przywieść.Jeszcze nie spotkalem firmy, ktora dowozi DI, po azot tez trza brykac samemu :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Ja właśnie dostałem maila że on dowożą w suchym lodzie samego lodu nie sprzedają chyba że bardzo duże zamówienia . :wink: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Jeszcze nie spotkalem firmy, ktora dowozi DI, po azot tez trza brykac samemu :-| no co ty, ja go zamawiam jak pizze :] all przez telefon z dostawa do domu, fakt ze dostawa tylko w piatki u mnie jest, ale nie musze po niego jezdzic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 (edytowane) sry za małe OT: Ile kosztuje azot za litr + dewar ? Edytowane 13 Listopada 2006 przez bryce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 sry za małe OT: Ile kosztuje azot za litr + dewar ?Litr azotu, hmmm szybki bench : 5 minut i po zabawie. Ja właśnie dostałem maila że on dowożą w suchym lodzie samego lodu nie sprzedają chyba że bardzo duże zamówienia . :wink: :mur:I wytlumacz mi co to znaczy. W suchym lodzie, samego lodu :lol: Ryba ;) Do Ciebie widzisz dowoza, do nas nie :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 (edytowane) No nie wiem jakoś tak na szybko przeleciałem tą stronę, w każdym razie sory za pomyłke. :oops: azot różnie słyszałem 2zł , 4 zł w każdym razie nie żaden majątek... a dewar to tak 5000zł jeśli chcesz kupić a za wypozyczenie to sam jestem ciekaw... wie ktos lub zna konkretne adresy do ln2 i/lub "wypożyczalni" dewarów? PS. fajny dewar ma k|ngp|n taki z nalewakiem Edytowane 13 Listopada 2006 przez KonradGT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 (edytowane) Litr azotu, hmmm szybki bench : 5 minut i po zabawie. I wytlumacz mi co to znaczy. W suchym lodzie, samego lodu :lol: Ryba ;) Do Ciebie widzisz dowoza, do nas nie :cry: 1. Pytałem ile chcą za litr azotu trudne do zrozumienia :lol: ? gdzieś twierdziłem że chce kupić 1litr ? :lol: jak ktoś pyta iel kosztuje 1kg DI to też mówisz ile można na 1kg wykręcić ? :rolleyes: (bez obrazy) 2. Wycinasz se nerke oni to wsadzają w lód i gdzieś wiozą . Rozumisz :oops: :D po przecinku : mogą Ci sprzedać lód tylko musisz wziąć duuuuużo kg. Edytowane 13 Listopada 2006 przez bryce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Heheh pogadali sobie ;) Nie wiem ile za litr, bo jak juz brac to ze 30-60L, wiec czastkowymi ilosciami sie nie interesowalem. A na 1KG lodu mozna z 2h pokrecic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 A ile płaciłeś za LN + wypożyczenie dewara ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 A ile płaciłeś za LN + wypożyczenie dewara ?YGPM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 (edytowane) YGMP Może jestem jakis nie na czasie ale co to znaczy...? Edytowane 13 Listopada 2006 przez KonradGT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Może jestem jakis nie na czasie ale co to znaczy...?You got private message Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 (edytowane) Aha , dzięki. A czy ja też mogę dostać PM z ceną LN2 + wypożyczenie dewara i jeszcze gdzie to kupiłes? Edytowane 13 Listopada 2006 przez KonradGT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 (edytowane) [ciach!].... napiszcie na forum bo potem sa tysiace zapytan o to samo, chce wam sie pm'ki kazdemu slac? zalezy w jakiej czesci kraju kupowalem azot to ceny byly rozne, u siebie place 366zl z wypozyczeniem dewara na miesiac p.s z tego co pamietam to Devilek sie nigdy ln2 nie bawil za wlasna kase :] Edytowane 13 Listopada 2006 przez ryba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Aha , dzięki. A czy ja też mogę dostać PM z ceną LN2 + wypożyczenie dewara i jeszcze gdzie to kupiłes? To ja też kcem PM - skoro to SECRET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 No niestety na tym forum(bez obrazy) panują same sekrety,taka moda z XS jak ktoś to powiedział... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 (edytowane) No nie wiem jakoś tak na szybko przeleciałem tą stronę, w każdym razie sory za pomyłke. :oops:nie wnikamy jak to zrobiles :P Heheh pogadali sobie ;) Nie wiem ile za litr, bo jak juz brac to ze 30-60L, wiec czastkowymi ilosciami sie nie interesowalem. A na 1KG lodu mozna z 2h pokrecic :D 60l... to chyba troche duzo... z tego co pamietam to w gdansku bylo 2x30(dobrze pamietam?) i wiekszosc chyba Romek wylal na nas/inne przedmioty niz do kontenerow poszlo ;) [ciach!]u siebie place 366zl z wypozyczeniem dewara na miesiacza jaka pojemnosc? cena z azotem? ostatnio widzialem na allegro duzy dewar - 100l? jak nie wiecej za jakies grube tysiace zlotych Edytowane 13 Listopada 2006 przez Kean Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 60l... to chyba troche duzo... z tego co pamietam to w gdansku bylo 2x30(dobrze pamietam?) i wiekszosc chyba Romek wylal na nas/inne przedmioty niz do kontenerow poszlo ;) Bo sprzęt odmawaił wsółpracy z LN2 i musieli na DI jechać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 No niestety na tym forum(bez obrazy) panują same sekrety,taka moda z XS jak ktoś to powiedział... to ze akurat piotres tak napisal, bo on jest przyzwyczajony do zasad panujacych na XS, to nie oznacza ze tutaj jest tak samo i musimy brac z nich przyklad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 (edytowane) No nie wiem jakoś tak na szybko przeleciałem tą stronę, w każdym razie sory za pomyłke. icon_redface.gif :lol: nawet nie pomyslalem o tym ze moze cos takiego z tego wyjsc... Apropo LN2 jest duza różnica(oprócz temperatur) w porównaniu do DI? Chodzi mi o stabilność czy większe możliwości podkręcania? to ze akurat piotres tak napisal, bo on jest przyzwyczajony do zasad panujacych na XS, to nie oznacza ze tutaj jest tak samo i musimy brac z nich przyklad Nie no spoko , ok tylko że niestey ale sie stosuje te zasady... no tylko tu właśnie Ty napisałeś ile płacisz... a tak to wszędzie (na PPC) PM sobie ślą od jakiegoś czasu Edytowane 13 Listopada 2006 przez KonradGT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 nie wnikamy jak to zrobiles :P 60l... to chyba troche duzo... z tego co pamietam to w gdansku bylo 2x30(dobrze pamietam?) i wiekszosc chyba Romek wylal na nas/inne przedmioty niz do kontenerow poszlo ;) za jaka pojemnosc? cena z azotem? ostatnio widzialem na allegro duzy dewar - 100l? jak nie wiecej za jakies grube tysiace zlotych 25L starczy na dobre 5-8 godzin Bo sprzęt odmawaił wsółpracy z LN2 i musieli na DI jechać... no nie mow, na ln2 tez lecielismy, grafy, p2, i troche procka meczylismy :D :lol: nawet nie pomyslalem o tym ze moze cos takiego z tego wyjsc... Apropo LN2 jest duza różnica(oprócz temperatur) w porównaniu do DI? Chodzi mi o stabilność czy większe możliwości podkręcania? zero roznicy :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 no nie mow, na ln2 tez lecielismy, grafy, p2, i troche procka meczylismy :DNo fakt grafy, ale z tego co pamietam to mobo srednio sie lubiły z LN2 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 ryba-san te 366 to netto/brutto? trzeba miec w koncu firme czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 ryba-san te 366 to netto/brutto? trzeba miec w koncu firme czy nie? Dołączam się do pytania . I gdzie ... za tyle można to kupić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...