esor Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 mam geforce 4mx 440, plyte jak w opisie i win2k. nie wiem czemu pod windowsem w roznych programach pokazuje ze fast write jest wylonczony, kiedy w biosie jest wlonczony. stery to 40.72. nie wiem jak to wlonczyc.:?: help!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Tak do konca nie wiem o co ci chodzi..:(?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 sprobuj riva tunerem w zakladce nstrap. zainstaluj i fw daj na force on. poza tym jest tez kontrola tego w detonatorach, ale najpierw musisz uaktywnic ja programem np. nvhardpage. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 a moze owa karta nie supportuje fast write?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Fast Write Supported - opcja początkowo nagłośniona przez nVidię jako znacznie podnosząca wydajność karty graficznej. Jak się okazało bardziej ona obniżała wydaność, co nVidia tłumaczyła niedopracowanymi sterownikami. Obecnie w wiekszości przypadków przynosi spadek wydajności, więc powinna być wyłączona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...