regaciarz Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 zakupiłem dzisiaj płytę główną (nowa w sklepie) przywiozłem do domu i podłączyłem, ale ku mojemu zdziwieniu płyta nie odpala, tzn odpala ale po chwili słychac długie pipnięcie i dwa krótkie :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 A informacji o tym co poszczególne beepy oznaczają nie łaska poszukać?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 z tego co zrozumiałem w instrukcji to jest problem z klawiaturą (mam pod ps2, uzywam teraz tej klawiatury) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtKTK Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Jedno długie plus dwa krótkie w biosach AMI i AWARD oznacza problem z grafiką :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 na poprzedniej płycie głównej grafika działała bez problemu, co może się z nia dziac ?? dodam, że jest to galaxy 7600gs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRuMah Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Moze nie wpiales dokladnie w slot? Przedmuchaj z kurzu i pozycz karte od kolegi, mozesz miec port uwalony. W tym wypadku niezawodna okaze sie metoda prob i (oby nie) bledow ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 płyta wróciła do sklepu, tam ożekli uszkodzenie płyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 płyta wróciła do sklepu, tam ożekli uszkodzenie płyty Proline??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Proline???niestety nie :D kupowana w komp-el w sokółce ;) taki mały sklepik osiedlowy z akcesoriami do kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...