Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :)

Już od dłuszego czasu chodziła mi po głowie myśl zakupienia głośników 5.1 do mojej konsoli(ps2) , niesety gdy troszke zagłebiłem się w temat to mi się odechciało. (ceny :mur: )

Najtańszm rozwiązaniem było kupienie dekodera creative oraz jakiś głośniczków tej samej firmy, ale musiałbym i tak jeszcze doliczyć koszt kupna jakiegoś mebla, lub czegoś podobnego (nie miałbym gdzie rozstawić głośników) , więc i to rozwiązanie mijało się z celem.

Jednak przeglądając odmęty interenetu natrafiłem na to:

http://pl.europe.creative.com/products/pro...p;product=11430

Tylko mam troche wątpliwości :wink: :

1. Czytałem także recenzje innych sprzętów tej kategori, ogólnie urządzenia wypadły bardzo dobrze, tylko że miały one po kilka głośniczków, a produkt creative ma tylko dwa, ale dekoder je "przerabia" na dzwięk przestrzenny. Czy jakość dzwięku będzie na tyle dobra że będzie opłacało się kupić te słuchawki? (nigdy nie korzystałem z dzwięku przestrzennego i chce wiedzieć czy zobacze różnice, która będzie warta zakupu )

2. Czy da się to podłączyć do ps2? (ja myśle że się da bezproblemowo, ale wole się spytać :-P )

3. Jak myślicie, czy te słuchawki nie będe mi przeszkadzały w noszeniu okularów? :unsure:

To chyba na razie wszystko :D

Pozdrawiam

ps. Takie troche głupie pytanie:

Czy dałoby się później do tego dekodera podłączyć głośniki 5.1? (nie znam sie tak zabardzo :) )

Edit:

Bym zapomniał. :wink:

Czy moge później do tego dekodera podłączyć słuchawki bezprzewodowe?

Edytowane przez peter.a

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi