mlody_maniak Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 no właśnie mam dylemat plusem dla creativa jest to że ma 4 satelity , ale samsung oferuje większą moc Creative:głośnik niskotonowy 17W , satelity po 6W Samsung :głośnik niskotonowy 35W , satelity 7,5W jakość dzwięku ponoć jest taka sama, samsung do nieduzego pomeszenia ponoc potrafi dac troche z siebie, nie wiem jak z tymi creativa bo nie znalazlem ich recenzji , natomiast wg. recenzji z www.pc.com.pl te samsungi sa godne uwagi i nie wiem czy te creativa tez sa w stanie glosno grac, zaleta jest to że podczas gier slyszalny by byl dzwiek z tylnych satelit no i ze swietnie sie nadaja do LIVA cena Samsung 185zł Creative 268zł te 83zl nie robi juz dla mnie roznicy tylko poprostu nie wiem z których bede bardziej usatysfakcjonowany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 Miałem raz głośniki szajsunga i się zwaliły. Teraz od 2 lat mam creativy i jestem baaaardzo zadowolony. Nie będe mówił co bym wybrał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 ja bym bral te Creative w koncu 4 satelity ci sie przydaco do Kina domowego i wiekszy bajer. PS. jest os takiego jak glosniki z bezprzewodowymi satelitami??? bo to by mi sie zdalo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 Ja mam Samsunga 5100 i są całkiem niezłe. Ale jest jeden problem - jak wiadmomo większość z nas słucha muzyki z mptrójek lub z płyt wiadomego pochodzenia :), których jakość pozostawia dużo do życzenia - ten Subwoofer co mam słabo znosi zakłócenia dźwięku (mały głośnik), przez co często zdarza się "pierdzenie", a jak słuchałem raz zestawu Creative'a (nie wiem jakiego) to tam chyba jest lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 no właśnie tak było do tej pory z głośnikami Samsunga, ale podobno ten zestaw to juz inna generacje zachęcam do przeczytania recenzjii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 Nie ważne jakie one są ale chba lepiej miec 4 niż 2 satelity? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 Wydaje mi się że creative byłby lepszym rozwiązaniem w twoim przypadku miałem głośniki samsunga SMS 9200 jakieś 0,5 roku i powiem że nie było aż tak źle byłem zadowolony z nich, po jakimś czasie się przesiadłem na Creative 2200 i byłem wniebowzięty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 Wydaje mi się że creative byłby lepszym rozwiązaniem w twoim przypadku miałem głośniki samsunga SMS 9200 jakieś 0,5 roku i powiem że nie było aż tak źle byłem zadowolony z nich, po jakimś czasie się przesiadłem na Creative 2200 i byłem wniebowzięty.ale zauwazyles roznice w mocy zestawu, jakosci dzwieku czy moze dlatego ze wiecej satelit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...