Adrian767 Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 (edytowane) Witam. Mam pytanie ile mogę wziąć za taki zestaw: AMD Athlon 1600 xp+ na płycie ecs k7vza, karta graficzna GeForce 2 mx 400 64mb, dysk twardy 40Gb, karta sieciowa pentagram ethernet, 288 mb ram nagrywarka DVD lite-on SO-HW 1693 S z programem power DVD na płytce. Monitor LG Flatron 775FT zgodny z TCO-99. Edytowane 3 Listopada 2006 przez Adrian767 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 (edytowane) Allegro.pl prawdę Ci powie, ile możesz wziąć ! Edytowane 4 Listopada 2006 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian767 Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Ale tak na oko bo w alegro sa wielkie roznice cen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 to wyciagnij srednia i masz odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian767 Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Zalezy mi na opiniach poniewaz chce go sprzedac i kupic grafe gf 7900 gs od zalmana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Dam stowe za komplet, zadowolony? :lol: Skoro chcesz sprzedac i kupic grafe "od zalmana" ( :D ) to sprzedaj i kup. Chociaz chyba nie starczy kasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...