Skocz do zawartości
integralny

Czyszczenie Klawiatury Acer Travelmate

Rekomendowane odpowiedzi

hej, chce wyczyscic klawiaturke w moim kochanym travelmaciku ale nie wiem jak sie do tego zabrac. czy klawiature mozna jakos wyjac ? czy moze dysponujecie zdjeciami jak zrobic to krok po kroku ? bylbym bardzo wdzieczny za pomoc. chce wyczyscic klawiature z prostego powodu - otoz spacja mi bardzo ciezko chodzi. musze stosunkowo mocniej nacisnac spacje niz inne klawisze aby powstal odstep. dodam ze posdiadam tego laptopa prawie od nowosci. nie wiem moze cos sie pod ta spacja zawiruszylo i teraz przeszkadza w uzytkowaniu..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej, chce wyczyscic klawiaturke w moim kochanym travelmaciku ale nie wiem jak sie do tego zabrac. czy klawiature mozna jakos wyjac ? czy moze dysponujecie zdjeciami jak zrobic to krok po kroku ? bylbym bardzo wdzieczny za pomoc. chce wyczyscic klawiature z prostego powodu - otoz spacja mi bardzo ciezko chodzi. musze stosunkowo mocniej nacisnac spacje niz inne klawisze aby powstal odstep. dodam ze posdiadam tego laptopa prawie od nowosci. nie wiem moze cos sie pod ta spacja zawiruszylo i teraz przeszkadza w uzytkowaniu..

Posatram Ci sie zrobic instruktaz... Tylko dopiero po weekendzie ;)

Bedzie ze zdjeciami, krok po kroku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i gdzie ta instrukcja , spider maniku ?

Nie ma i nie bedzie fotek...

Odkrecasz bezel, te maskownice przyciskow, trzy srubki z tylu, ostroznie podwazasz go, zdejmujesz.

Odkrecasz dwie srubki mocujace klawiature, ostroznie ja podnosisz do gory, odpinasz delikatnie zlaczke i mozesz ja czyscic...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi