integralny Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 hej, chce wyczyscic klawiaturke w moim kochanym travelmaciku ale nie wiem jak sie do tego zabrac. czy klawiature mozna jakos wyjac ? czy moze dysponujecie zdjeciami jak zrobic to krok po kroku ? bylbym bardzo wdzieczny za pomoc. chce wyczyscic klawiature z prostego powodu - otoz spacja mi bardzo ciezko chodzi. musze stosunkowo mocniej nacisnac spacje niz inne klawisze aby powstal odstep. dodam ze posdiadam tego laptopa prawie od nowosci. nie wiem moze cos sie pod ta spacja zawiruszylo i teraz przeszkadza w uzytkowaniu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 hej, chce wyczyscic klawiaturke w moim kochanym travelmaciku ale nie wiem jak sie do tego zabrac. czy klawiature mozna jakos wyjac ? czy moze dysponujecie zdjeciami jak zrobic to krok po kroku ? bylbym bardzo wdzieczny za pomoc. chce wyczyscic klawiature z prostego powodu - otoz spacja mi bardzo ciezko chodzi. musze stosunkowo mocniej nacisnac spacje niz inne klawisze aby powstal odstep. dodam ze posdiadam tego laptopa prawie od nowosci. nie wiem moze cos sie pod ta spacja zawiruszylo i teraz przeszkadza w uzytkowaniu..Posatram Ci sie zrobic instruktaz... Tylko dopiero po weekendzie ;) Bedzie ze zdjeciami, krok po kroku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
integralny Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Posatram Ci sie zrobic instruktaz... Tylko dopiero po weekendzie ;) Bedzie ze zdjeciami, krok po kroku. no i gdzie ta instrukcja , spider maniku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 no i gdzie ta instrukcja , spider maniku ?Nie ma i nie bedzie fotek... Odkrecasz bezel, te maskownice przyciskow, trzy srubki z tylu, ostroznie podwazasz go, zdejmujesz. Odkrecasz dwie srubki mocujace klawiature, ostroznie ja podnosisz do gory, odpinasz delikatnie zlaczke i mozesz ja czyscic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...