Skocz do zawartości
BlackSheepSDI

Symulator Prawa Jazdy

Rekomendowane odpowiedzi

Linka nie mam , ale widziałem aukcje na allegro , normalnie jak sie patrzy na screeny czy cokolwiek to

ta "gra" wgniata XD. A jak ktoś się jeszcze w ogóle nauczy na tym jeździć i zda prawko to nie chciałbym go spotkać na drodze :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3D Driving School :)

mam to, "gierka" bo simem tego nazwać nie idzie jest nawet nawet.

Grafika ujdzie a system nauki jazdy bardzo przyjemny.

Ludzie czemy nie mogą zrobić sima nauko jazdy na gierce Cobra 11???

Tam grafa jest wypaśna, wystarczy tylko trochę poświęcić czasu i będzie miodzio.... ahhhh.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3D Driving School też to mam :) Ale wiesz...lepiej zapisać się na kurs w realu, trochę lepsze wrażenia ;)

A grafika...może i ujdzie, ale jak ja sobie pogrywam w HL2 + HDR a tu mi spada do 7FPS po załączeniu lusterka bocznego i wstecznego...nie da się grać gdy muszę ich używać :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ej ty na drugi raz nie podawaj do sciagniecia gry gdy masz zly kod do instalkacji :mur:

Witam mam link do Symulatora Prawa Jazdy po Polsku polecam 2380304[/snapback]

Witam mam link do Symulatora Prawa Jazdy po Polsku polecam http://rapidshare.de/files/25431235/Symula...estami.rar.html

HASŁO:

CODE

Karol_mla

Pozdro <3

A NIE SORYYY TO BYLA POMYLKA JEDNAK DZIALA SOORYY!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi