BlackSheepSDI Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Witam ma ktos moze linka do downloadu tego oto symulatorka ;) blacksjz@o2.pl lub piszcie na forum ;)) pozdro <3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolar Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Linka nie mam , ale widziałem aukcje na allegro , normalnie jak sie patrzy na screeny czy cokolwiek to ta "gra" wgniata XD. A jak ktoś się jeszcze w ogóle nauczy na tym jeździć i zda prawko to nie chciałbym go spotkać na drodze :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 nie powiem, żeby łatwo było to znaleźć, ale się kurde da! http://uj.dir.hr/ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Odpaliłem tę grę i grafika jakoś mnie nie wgniotła. Na screenach wygląda 100 razy lepiej. No i brak języka angielskiego :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackSheepSDI Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Mi to sie podobalo gralem u kumpla :) .. pl wersion :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 (edytowane) Nom całkiem ok. Tylko gdzie dorwać jakieś spolszczenie? Albo jakiś pliczek tłumaczący wszystko na angielski chociaż... Edytowane 4 Listopada 2006 przez BigSpider Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackSheepSDI Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 Witam mam link do Symulatora Prawa Jazdy po Polsku polecam http://rapidshare.de/files/25431235/Symula...estami.rar.html HASŁO: CODE Karol_mla Pozdro <3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Ja znalazłem coś takego: http://allegro.pl/item139825657_symulator_...dy_hit_cd_.html Po screenach widać, że grafika podobna do wioch racerów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackSheepSDI Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 no to co widac na allegor to jest to samo u góry dałem link pozdRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Gdzieś miałem linka do downloadu z bardzo fajną szkoła jazdy produkcji niemieckiej firmy, nazywała sie coś tam school driven coś tam coś tam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Ja znalazłem coś takego: http://allegro.pl/item139825657_symulator_...dy_hit_cd_.html Po screenach widać, że grafika podobna do wioch racerów Grałem w to. Bardziej odpowiednik testu papierowego niż egzaminu jazdy :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Gdzieś miałem linka do downloadu z bardzo fajną szkoła jazdy produkcji niemieckiej firmy, nazywała sie coś tam school driven coś tam coś tam 3D Driving School albo 3D Fahr Shule czy coś takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 3D Driving School :) mam to, "gierka" bo simem tego nazwać nie idzie jest nawet nawet. Grafika ujdzie a system nauki jazdy bardzo przyjemny. Ludzie czemy nie mogą zrobić sima nauko jazdy na gierce Cobra 11??? Tam grafa jest wypaśna, wystarczy tylko trochę poświęcić czasu i będzie miodzio.... ahhhh. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 3D Driving School też to mam :) Ale wiesz...lepiej zapisać się na kurs w realu, trochę lepsze wrażenia ;) A grafika...może i ujdzie, ale jak ja sobie pogrywam w HL2 + HDR a tu mi spada do 7FPS po załączeniu lusterka bocznego i wstecznego...nie da się grać gdy muszę ich używać :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 3D Driving School albo 3D Fahr Shule czy coś takiego O to to właśnie, jest to chyba jeden z lepszych symulatorów, troche zabawy w opcjach i gra sie bardzo przyjemnie :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek4456 Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 siemka mam pytanko chciałbym sobie pograc i sie podszkolic w jeżdzie samochodem. Czy mógł byś podac dokładny link instalki tej gierki? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek4456 Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 wie ktos może jaki jest password do gierki 3d driving school?? jak ttak to niech ktos napisz emam i niemoge popykać :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 czy czasem Ci nie chodzi o cd-key? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek4456 Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 no własnie o to mi chodzi o cd-key masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRcInC385 Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 ej ty na drugi raz nie podawaj do sciagniecia gry gdy masz zly kod do instalkacji :mur: Witam mam link do Symulatora Prawa Jazdy po Polsku polecam 2380304[/snapback] Witam mam link do Symulatora Prawa Jazdy po Polsku polecam http://rapidshare.de/files/25431235/Symula...estami.rar.html HASŁO: CODE Karol_mla Pozdro <3 A NIE SORYYY TO BYLA POMYLKA JEDNAK DZIALA SOORYY!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 A to co sprzedają na allegro to niezły shit jest, naprawde. To tylko raczej jako w kwestii rozrywki trzeba podchodzić, albo szybkiego przemyślenia sytuacji na drodze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...