silver Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Szukałem, nie znalazłem, więc jestem ciekawy.... :? Której firmy Radeon 9700 non-pro jest najlepszy, oczywiście chodzi mi o możliwości overclockingu oraz późniejsze wydajności. :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 3DProphet Hercules (Creative) , Gigabyte Maya pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 BBA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 wedlug mnie nie ma to roznicy przynajmniej narazie wszystkie karty na procku 9500/9700 sa podobnie nie ma roznic w jakosci obrazu itp czy wydajnosci jezli to sa roznice w dodatkach jakie dostajesz do karty , wiesz gry kabelki itp pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 wedlug mnie nie ma to roznicy przynajmniej narazie wszystkie karty na procku 9500/9700 sa podobnie nie ma roznic w jakosci obrazu itp czy wydajnosci jezli to sa roznice w dodatkach jakie dostajesz do karty , wiesz gry kabelki itp pozdrawiam :?: :?: :?: a różnice w wydajności 9700pro Hercules/Mint 15100/14000 ? w mojej ocenie 1000 3dmarków przy wyniku jak wyżej jest chyba znacząca , a 100-150 zeta nie doprowadzi do ruiny gościa kupującego grafę za 1700-1800 zeta... chyba że się mylę i nie każdy tak do tego podchodzi pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Gigabyte Maya Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Jeżeli ten wynik to wynik testów z benchmark.pl to nawet na to nie patrz oni te wyniki od tak wymyślają.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Jeżeli ten wynik to wynik testów z benchmark.pl to nawet na to nie patrz oni te wyniki od tak wymyślają.. sorki , stary - to wynik z życia , u mnie , na moim kompie - po prostu miałem kilka kart do wyboru w różnych pieniądzach . Takie same stery , takie same ustawy i taka właśnie różnica . Rzadko patrze poważnie na testy w necie - są dla mnie tylko jakimś wstępnym rozeznaniem , a sprawdzam w praktyce , bo mam możliwość wzięcia np 5 grafik , lub 5 LCD-ków , porównania ich i wybrania tego , co mi najbardziej odpowiada... pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Gigabyte Maya Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Gigabyte Maya Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 non-pro gigabyte w polese nie widzialem, Hercules wg recenzji na benchmarku sie słabo kreci, nie wiem ile w tym prawdy ale ja bym wziol jakiegos zwyklego OEMa, cena okolo 1300zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Kost@k, czytałem że Herculesa Redeony gorzej się kręcą, masz takiego to się powiedz, na ile ci się kręci, dzienki !!! btw. ten twoj pro radek jest na infineonach 3.0ns ? Jeszcze jedno: Gigabyte - drogie skubanstwo Herkules - no w sumie, ok , ale nie wiem jak z podkręcaniem, ludzie piszą, że kiepawo, Kostek ??? cena też kosmosik :) HIS - nie znam Point Of View - pierwsze słysze Saphire - kto ma coś przeciwko ?? Super Grace - Saphire lepszy ? kurcze, chodzi mi głównie o wydajności i max overclocking... ktoś ma którąś, albo jeszcze jakąś i nie jest zadowolony ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Herkules ma zasadniczą wadę a mianowicie cenę dokładnie za takiego herkulesa + 30zł można kupić 9700 PRO. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Interloper twoj Radeon to noname ? Fajny masz komp, ten na czerwono... jakie masz pamięci do niego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 no tak jak wszystkie radki najlepsze robi Hercules. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Radek od Sapphire a pamięci 256 Xtreme ddr 400 i 256 samsung 333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Kost@k, czytałem że Herculesa Redeony gorzej się kręcą, masz takiego to się powiedz, na ile ci się kręci, dzienki !!! btw. ten twoj pro radek jest na infineonach 3.0ns ? Jeszcze jedno: Gigabyte - drogie skubanstwo Herkules - no w sumie, ok , ale nie wiem jak z podkręcaniem, ludzie piszą, że kiepawo, Kostek ??? cena też kosmosik :) HIS - nie znam Point Of View - pierwsze słysze Saphire - kto ma coś przeciwko ?? Super Grace - Saphire lepszy ? kurcze, chodzi mi głównie o wydajności i max overclocking... ktoś ma którąś, albo jeszcze jakąś i nie jest zadowolony ? i don't know... mam pshyklejone radiatorki na pamięciach :mrgreen: ale qmpel z hyrtowni gadał , że Infineony 2,8 ns a kręci się 370/680 , ale jakby pokombinował z chłodzeniem poszedłby wyżej pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...