eryk_wiking Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 jak w temacie: gram w jakieś starsze gry typu CMR 2, dungeon keeper 2 - takie zwykłe słabe gierki, ale jak włącze coś nowszego np. Far Cry albo Stronhold Krucjaty to reset. zauważyłem że tak się dzieje wtedy gdy pojawiają się bardziej złożone efekty graficzne np. przemarsz dużej ilości wojska, filmik, itp. direct najnowszy, sterowniki zmieniane na wszystkie możliwe sposoby sempron 1600 abit Nf7-m Radeon 9200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 1.Zasilacz 2.Karta sie grzeje, moze wiatrak na niej sie nie kreci 2 opcje sa:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Opcji jest wiecej ;) Jednak wlasnie zaczal bym od przetestowania prime procka , mogl tez buczek na nf7 pasc albo ilosc pasty na nb jest niewystarczajaca :) ustawienia w biosie odnosnie grafiki byly zmieniane celem poprawy stabilnosci ? sterowniki do karty albo mobo ;) narazie mi nic innego do glowy nie przychodzi :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Ja bym stawial na zasilacz... Bo jesli chipset albo procek to raczej by sie wylaczal a tu sie resetuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Grafika jak by się sypała, to by waliła artefaktami. Podaj co to za zasilacz masz w obudowie, bo cośmi się wydaje że on jest winowajcą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...