Gość Jecku Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 (edytowane) Zależy mi na mocy... jakośc dźwięku u mnie schodzi na drugi plan:) zastanawiam się nad: http://allegro.pl/item139300642_technics_sa_eh760.html (gosciu sie pomylil .. mi chodzi o tą ze zdjęcia sc-eh760) Jest coś mocniejszego w tej cenie ?? te yamahy są niby takie dobre ale chyba tylko pod względem jakości dźwięku, tak ? pozdrawiam :D @Sarkazz Więc Yamahy odpadają ;) Edytowane 4 Listopada 2006 przez Jecku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 te yamahy są niby takie dobre ale chyba tylko pod względem jakości dźwięku, tak ?Yamahy Pianocraft? No one raczej nie służa do mocnego grania :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jecku Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 :> czemu nie odpowiadacie ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Poszukaj kolumn estradowych ( wysoka efektywność np. 100 dB /W ) i odpowiednio mocnaego wzmacniacza. ps. fuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Jeszcze jak mieszkasz w bloku to ja współczuję Twoim sąsiadom :lol: Tak od siebie to ja zaproponuję to + coś o dużej mocy. Chociaż kolumny estradowe niewątpliwie dadzą Ci więcej "frajdy" :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Proponowałbym się zdecydować czy wieża czy inne granie, bo jeśli to drugie to mamy od tego przyklejony temat (!), który z pewnością jest znacznie bardziej wartościowy i nie będziemy go tu kontynuować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...