tdiesel Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Czy miał ktoś do czynienia z tą płytą, jeżeli tak to jakie są Wasze opinie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 ja bym tam za ta cene ja wzial:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 fajnie wyglada i zla tez nie moze byc bo to soltek,za taka cene jak ktos chce nforce to warto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Slyszalem ze akurat ten model im sie udal ,czego nie mozna powiedziec o jej poprzedniku na KT400 - ja bym bral Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Mam tą płytkę i narazie nie narzekam... Mozliwosci oc: zmiana napiecia procka, AGP, RAMów. FSB do 200, Zmiana mnożnika po update Biosu... Mi AXP 1700+ bez problemów chodzi na AXP 2400+ (2004Mhz). Ja za tą cene to polecam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tdiesel Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Powaznie sie zastanawiam nad kupnem tej plyty. W porównaniu do EPOXA 8RDA+ jest o 100 tansza. Jednak jeszcze troche poczekam, az sie recenzje w sieci pokaza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Też czekam na te recenzje...i jakos nie nie moge doczekać, chciałbym zobaczyc jak wypadnie w porównaniu z konkurencją. Pisałem posta na Xtreme Systems Forums i tam też nikt nie widział żadnych recenzji... Także to może potrwac .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 tu macie recenzje http://www.ninjalane.com/display.aspx?docname=sl-75frn http://www.gamepc.com/labs/view_content.as...cookie%5Ftest=1 jak dla mnie dwa minusy ,brak otworow mozntazowych wokol socket'a na wiekszy radiato/WC i mozliwosc zmiany napiecia vcore tylko do 1,85 v ,ale mimo to cena i wydajnosc jest kuszaca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 dzięki za linki!!! POZDRAWIAM>>> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Po tych testach to juz napewno brac i nie gadac :D Przydaloby sie jeszcze porownanie z EPOXem 8RDA . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 No! muszę przyznać że jestem miło zaskoczony wynikami... kupowałem tą płytę w ciemno (ok 2 tyg temu), wtedy w sieci to nikt nic o niej nie wiedzieł... Teraz wiem że zrobiłem dobrze! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Qrde ja jednak wezme Epoxa 8RDA+ bo można napęcie zmieniac tylko do 1,85 V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Jednak przeczytałem testy i dobrze wypada ta płyta. Więc się zastanawiam i mam pytanie do urzytkowników tej płyty. Co dostali z płytą w pudełku i czy będzie też taka jakość dźwieku jak w Epoxie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 A jeszcze jedno jak sadzicie czy atek 2000+ bedzie się dobrze kręcił?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 ta plyta solteka nie ma Soundstorma dlatego jest taka tania (mostek mcp) nawet ta drozsza plyta z serial-ata i raid'em go nie ma ... SL-75FRN-L jest okrojona podobnie jak 8RDA pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...