Jackk Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 Udało mi się podkręcić atholna 1000 (magistrala 100 Mhz) na 1500 ( 150 Mhz). No i może nie ma w tym nic nadzwyczajnego ale jak najbardzej kiczowatą płyte według wszystkich ECS K7S5A to chyba nie tak źle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 Cuda się zdarzają :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 Gratulację dobrego wyniku i to na ECS. Pozdrawia pełen podziwu Rafał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 ja tez chce takom seryjke :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 Aha zapomniałem podać serii i napięcia czyli seria AVIA i napięcie 1,9V. Jak załatwie jakieś lepsze chłodzenie i ddr kingstona to podniose napięcie i spróbuje na 1666 to dopiero będzie cud. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 ee tam jakas sciema :P amd sie tak nie da! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 live is brutal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 Cytat Jak załatwie jakieś lepsze chłodzenie i ddr kingstona to podniose napięcie i spróbuje na 1666 to dopiero będzie cud. A potem bedzie post " Zjaralem A1000 :(( " 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 Cytat A potem bedzie post " Zjaralem A1000 ( " Jakoś go nie zamierzam zjarać. Jest stabilny bo wczoraj grałem 5 godzin w GTA 3 i jeszcze dałem mu godzine pętli w 3dmarku i działa i na razie ma tylko 55 stopni po stresie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...