maSTHa212 Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Bylo juz nie raz - nie, nie uwzglednia jednego piksela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myslook Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 (edytowane) - Edytowane 29 Sierpnia 2010 przez myslook Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 OMG <_< : F2 pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Pytanko do posiadaczy tego notka: Czy u was matryca tez jest tak jakby stale "brudna" ? Szczegolnie widac to na bialym tle lub takim na ktorym jest wiele odcieni szarego i jasnoniebieskiego koloru (np niebo czy mgla w Oblivionie. Czy u was obraz tez wyglada jakby byl za brudna szyba? Czy moze takaspecyfika matryc glare :/ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natoli Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Pytanko do posiadaczy tego notka: Czy u was matryca tez jest tak jakby stale "brudna" ? Szczegolnie widac to na bialym tle lub takim na ktorym jest wiele odcieni szarego i jasnoniebieskiego koloru (np niebo czy mgla w Oblivionie. Czy u was obraz tez wyglada jakby byl za brudna szyba? Czy moze takaspecyfika matryc glare :/ ? Ten problem jest winą karty graficznej. Występuje w większości laptopów z kartą Ati X1600 i X1700. Rozwiązać go można za pomocą załadowania nowego biosu. Konkretnie nieoficjalnego biosu od intela o numerze 203. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manek Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Ten problem jest winą karty graficznej. Występuje w większości laptopów z kartą Ati X1600 i X1700. Rozwiązać go można za pomocą załadowania nowego biosu. Konkretnie nieoficjalnego biosu od intela o numerze 203. Lub tez mozna zaladowac bios 205 link tutaj i problem z matryca 'czarna inaczej' tez zniknie. Acha, najnowszy oficjalny bios 206 ze strony asusa niestety nie rozwiazuje tego problemu. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Zapomniealem dac znac. U mnie bios 205t01 zadzialal (w przeciwienstwie do 203) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=201686 Bardzo przydatny link opisujący przeróbkę omeg w ten sposób by działały z x1700. Po pozbyciu się .net i ccc mój system odetchnął pełną piersią ;) Btw. Jeśli ktoś ma ten sam device id co autor postu mogę mu podesłać przerobione stery :) Mam pytanie odnośnie wentyla w f3jp - czy Wam również po pewnym czasie ( w miom przypadku ok. 1.5 miesiąca od kupna) zaczął ów potworek dość wyrażnie hałasować? Nadmieniam,ze wcześniej włączenie asusowskiego quiet office dawało błogą ciszę. Teraz jest tylko trochę lepiej :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myslook Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 (edytowane) - Edytowane 29 Sierpnia 2010 przez myslook Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=201686 Bardzo przydatny link opisujący przeróbkę omeg w ten sposób by działały z x1700. Po pozbyciu się .net i ccc mój system odetchnął pełną piersią ;) Btw. Jeśli ktoś ma ten sam device id co autor postu mogę mu podesłać przerobione stery :) Mam pytanie odnośnie wentyla w f3jp - czy Wam również po pewnym czasie ( w miom przypadku ok. 1.5 miesiąca od kupna) zaczął ów potworek dość wyrażnie hałasować? Nadmieniam,ze wcześniej włączenie asusowskiego quiet office dawało błogą ciszę. Teraz jest tylko trochę lepiej :mur: Glupie pytane: czy jak pozbede sie ccc i zainstaluje omegi to bedzie mi dzialal powerplay (zmniejszanie zegarow na baterii)? Co do wiatraka to mam takie samo odczucie co myslook ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Glupie pytane: czy jak pozbede sie ccc i zainstaluje omegi to bedzie mi dzialal powerplay (zmniejszanie zegarow na baterii)? Bedzie,spokojnie :) NIe wiem,czy przyznac Wam racje w kwestii wiatraka.Chodzi mi tu glownie o "quiet office".Caly czas mam wrazenie iz moj sie po prostu "wyrobil". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Witam. Potrzebuję informację od POSIADACZY lapka F3JP-AS022P. Ludzie, czy tam jest PCMCIA typ II, czy ExpressCard? Na stronie Asusa pisze że Express, a na stronach sklepów jest różnie (z przewagą na Express). A zatem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myslook Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 express ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 (edytowane) Dawno mnie tu nie bylo, wiec mam pytanko Jakich sterow uzywacie do swoich x1700? Bo zamierzam zaatakowac demko MoH:Airborne i Bioshocka (ciekawe czy wogole bedzie na tym grywalne) i nie wiem co zainstalowac (no bo chyba nie zostane przy 6.14 od asusa :/ ). Pojawily sie catalysty 7.8 ale widze tam taka linijke: Resuming from an S4 state on a system running Windows XP and containing an ATI Mobility™ Radeon™ X1700 series of product may result in corruption being noticed. Further information may be found in topic number 737-25233 Martwi mnie to bardzo bo akurat hibernacji uzywam caly czas. Czy ktos to moze potwierdzic? Artkulu numer 737-25233 w bazie ati nie ma... :/ Zreszta widze ze w realase notes tez maja niezly bajzel : This section provides information on known issues associated with the CATALYST™[i][b] 7.7[/b][/i] software driver for Windows XP Tak przy okazji to wiecie moze skad moza sciagnac starsze wersje catalystow mobility i ich "release notes"? Bo na stronce ATI tylko aktualne a na driverheaven tylko non-mobility. Pozdrwiam Errorx Edytowane 24 Sierpnia 2007 przez Errorx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 (edytowane) Ja jadę na 7.8 skonwerowanych programikiem-którego-nazwy-nie-pamiętam ;) Jak na razie bez żadnych problemów. Obydwa demka 800x600 high lub prawie high ( przydaje się jeszcze 17'crt) B-) EDIT: Moje to przeróbka wersji desktopowej. Edytowane 24 Sierpnia 2007 przez Hammerhead Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 (edytowane) Ja jadę na 7.8 skonwerowanych programikiem-którego-nazwy-nie-pamiętam ;) Jak na razie bez żadnych problemów. Obydwa demka 800x600 high lub prawie high ( przydaje się jeszcze 17'crt) B-) EDIT: Moje to przeróbka wersji desktopowej. Pewnie programik MobilityDotNET. PowerPlay ci dziala normalnie na tych sterach? Rozumiem ze uzywasz ccc? No i to wstawanie z hibernacji - jakies problemy? BTW dobry pomysl z tym crt ;) musze to zastosowac Edytowane 24 Sierpnia 2007 przez Errorx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 (edytowane) Nie używam ccc, zamiast niego mam atitool i tray tools. Hibernację sprawdzę póżniej, mam ją teraz wyłączoną. EDIT:Działa, Zarówno z włączonymi jak i wyłączonymi procesami ati. Edytowane 24 Sierpnia 2007 przez Hammerhead Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...