djsilence Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) co prawda nie własna www, ale zawartość jak najbardziej. www.silent.dolsat.pl Edytowane 22 Grudnia 2006 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_tom Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Link nie działa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Działa działa, trza doklepać "www". :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Fajna masz dziewczyne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 (edytowane) heheheh :) Dzieki Kain - najlepszá :) pozdro Edytowane 22 Grudnia 2006 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) djsilence - filmik z twoją dziewczyną jest po prostu rewelacyjny, świetny kawałek w tle no i twoja dziewczyna B) świetnie to zmontowałeś naprawdę... Edytowane 24 Grudnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Ladnie zrobione. Bardzo dobrze zrobione filmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 (edytowane) djsilence - filmik z twoją dziewczyną jest po prostu rewelacyjny, świetny kawałek w tle no i twoja dziewczyna B) świetnie to zmontowałeś naprawdę... Rzeczywiście bardzo dobre filmiki. Szczególną uwagę zwraca właśne ten filmik z twoją dziewczyną. Gratulacje... wiadomo... Edytowane 26 Grudnia 2006 przez Prog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Dziękuję, bardzo miło mi, że właśnie ten (ta;) Wam się podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero700 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 wszystko fajne i miłe.. jednak Supergirl tu nie pasuje, znaczy treść zapewne jak najbardziej ale siakaś smutna ta piosenka, powinna być żywsza, imho. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 wszystko fajne i miłe.. jednak Supergirl tu nie pasuje, znaczy treść zapewne jak najbardziej ale siakaś smutna ta piosenka, powinna być żywsza, imho. Ja się nie zgodzę. Wszystko pasuje. Piosenka jest dość nostalgiczna, co oddaje treść filmiku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero700 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 gusta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 (edytowane) Stronka uległa całkowitej przebudowie. Założeniem było osiągnąć przejrzystość i prostotę. Udało się ? www.silent.dolsat.pl Edytowane 30 Lipca 2007 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 To 'menu' jakos nie pasuje.. Za duze buttony w stosunku do reszty ;) Lepiej by juz bylo sam tekst na jakims tle dac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 też tak mi się wydaje :) jutro zmienię na coś przyjemniejszego dla oka. Teraz pora frunąć do pracy (na forum nadal będę online;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dazon Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) też tak mi się wydaje :) jutro zmienię na coś przyjemniejszego dla oka. Teraz pora frunąć do pracy (na forum nadal będę online;) ) Super filmik z Twoją dziewczyną :) Dbaj o nią :) Apropos stronki zmień buttony :blink: Edytowane 31 Lipca 2007 przez dazon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) Dzienx Dazon, tak zrobię ;) Update zrobiony. EDIT Brakuje mi czegoś jako tło, jakoś pusto się wydaje. Co radzicie ? Edytowane 31 Lipca 2007 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Takie tlo na jak tlo postow na forum przy skorce Invision ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) fakt, już lepiej :) a może kupić serwer z PHP ? Edytowane 31 Lipca 2007 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Wiesz co mnie razi w tej stronie? To niezagospodarowane miejsce z prawej strony :) Moja rozdzialka to 1024x768. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwaska Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Fajnie by było jakbyś wyśrodkował stronę dla każdej rozdzielczości tj np jest na głównej purepc ;) Na mojej rozdziałce 1680x1050 wygląda to tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 No już siedze nad tym dłuższą chwilkę i nie mogę dojść jak to ładnie wyśrodkować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 pracujesz teraz nad tą stroną? strasznie mi się rozjechała. tekst jest zupełnie gdzie indziej niż reszta... przeglądarka opera 9.22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) Pod IE i FF2.0 jest ok z tekstem, ale wlasnie zauwazylem, ze klip z youtube jest jakos przesuniety. <working> oo, buttony pod IE tez nie działają. grrr Edytowane 31 Lipca 2007 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Ooo. Teraz jest po srodku strona :) Ten napis: "My favourites" Dal bym tez w postaci jakiegos buttona, bo tak sam brzydko wyglada ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Stronka schludna ale nie powala wygladem, zato galeria bardzo mi sie podobaja, prosil bym o wiecej (wiecej, wiecej, wiecej :D) Pozdrawiam P.S. Gratuluje dziewczyny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 (edytowane) Dziękuję wszystkim za uwagi. Postanowiłem, że kupię serwer z PHP i bazą danych, pouczę się i z "drobną" pomocą przebuduję to w konkretny blogo-serwiso-homepage :) Potrzebuję parę dni na przebudowę. PS. Evocati, dzięki, jest niezwykła :) Galerii zrobię więcej wraz z nowym designem. Edytowane 2 Sierpnia 2007 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Jesli bedziesz potrzebowal pomocy w zbudowaniu strony (PHP, MySQL, AJAX, CSS) wal na PW lub gg, pomoge. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Postanowiłem, że kupię serwer z PHP i bazą danych, pouczę się i z "drobną" pomocą przebuduję to w konkretny blogo-serwiso-homepage :) Potrzebuję parę dni na przebudowę. ja tez potrzebowałem paru dni na przebudowę.. i tak przebudowuję moją stronkę już 8 miesięcy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Heheheh :) Muszę przeskoczyć na php/mysql bo nie mam jak w pracy edytować zawartości a czasem mam chwilę i mógłbym wklepać coś ciekawego. Nic wyszukanego mi nie trzeba. 1GB serwer, formularz do wklepania info, embed z youtube albo wklejenie fotki, komentarze i tyle. Dzięki evo za oferte. Odezwe sie z pewnością. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...