Skocz do zawartości
djsilence

Moje Miejsce Online

Rekomendowane odpowiedzi

djsilence - filmik z twoją dziewczyną jest po prostu rewelacyjny, świetny kawałek w tle no i twoja dziewczyna B)

świetnie to zmontowałeś naprawdę...

Rzeczywiście bardzo dobre filmiki. Szczególną uwagę zwraca właśne ten filmik z twoją dziewczyną. Gratulacje... wiadomo...

Edytowane przez Prog

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszystko fajne i miłe.. jednak Supergirl tu nie pasuje, znaczy treść zapewne jak najbardziej ale siakaś smutna ta piosenka, powinna być żywsza, imho.

Ja się nie zgodzę. Wszystko pasuje. Piosenka jest dość nostalgiczna, co oddaje treść filmiku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też tak mi się wydaje :) jutro zmienię na coś przyjemniejszego dla oka. Teraz pora frunąć do pracy (na forum nadal będę online;) )

Super filmik z Twoją dziewczyną :) Dbaj o nią :)

Apropos stronki zmień buttony :blink:

Edytowane przez dazon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję wszystkim za uwagi.

Postanowiłem, że kupię serwer z PHP i bazą danych, pouczę się i z "drobną" pomocą przebuduję to w konkretny blogo-serwiso-homepage :)

Potrzebuję parę dni na przebudowę.

PS. Evocati, dzięki, jest niezwykła :) Galerii zrobię więcej wraz z nowym designem.

Edytowane przez djsilence

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Postanowiłem, że kupię serwer z PHP i bazą danych, pouczę się i z "drobną" pomocą przebuduję to w konkretny blogo-serwiso-homepage :)

Potrzebuję parę dni na przebudowę.

ja tez potrzebowałem paru dni na przebudowę.. i tak przebudowuję moją stronkę już 8 miesięcy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heheheh :) Muszę przeskoczyć na php/mysql bo nie mam jak w pracy edytować zawartości a czasem mam chwilę i mógłbym wklepać coś ciekawego.

Nic wyszukanego mi nie trzeba. 1GB serwer, formularz do wklepania info, embed z youtube albo wklejenie fotki, komentarze i tyle.

Dzięki evo za oferte. Odezwe sie z pewnością.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi