krzysiek99 Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 witam, mam pytanie chcialbym kupic ATI radeona x1650 pro Sapphire http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=32065 i nie wiem czy zasilacz Modecom mc-350atx 2.0pfc wystarczy czy moze jakis inny, prosze o pomoc. pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukaxz Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) wystarczy raczej » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « ja bym czekał na galaxy 76gs i 73gt ddr3 na agp - mają byc niedługo Edytowane 5 Listopada 2006 przez lukaxz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dywyn Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Wystarczy napewno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek99 Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 mam pytanie no bo teraz w tym sklepie nie ma tego modecoma wiec czy ten zasilacz bylby dobry do tej samej karty graficznej http://www.sirius.pl/komputery/towar_wyszu...ntylator_1.html moja plyta glowna to p4p800-e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) Nawet lepszy powinien być... ale niech wypowiedzą się eksperci. Edytowane 5 Listopada 2006 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AcsShaDe Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 (edytowane) 'Jeden pierun' jak by to mój śp dziadek powiedział :D . Jedan dane statystyczne pokazują, że chieftec to chieftec, wieć powinien sprawować się troszku lepiej. Ps. Ale mnie j***ie z tymi tekstami :lol: Edytowane 6 Listopada 2006 przez AcsShaDe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tAgAn Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 kolego najpierw podaj swoj konfig ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...