Pantas Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Chce zakupić jakiegoś palmtopa z GPSem, na co powinienem zwrócić uwagę, nigdy wcześniej nie miałem do czynienia z palmtopami i jestem w tym temacie zielony. Czy mapy do nawigacji można ściągnąć gdzieś z internetu ew. unlegal? Palmtop nowy do 1000 zł, ceny najlepiej z allegro.pl Jakie firmy robią dobre palmtopy i jakie możliwości ma taki palm? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio84 Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 (edytowane) Więcej info znajdziesz na www.pdaclub.pl Edytowane 6 Listopada 2006 przez Radzio84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 internetu ew. unlegal?Za to chyba owockami czestuja? A na pdaclub najpierw poczytaj jak jestes zielony, jak jeszcze troche takich pytan 'nic nie wiem i nie chce mi sie czytac, zrobcie to za mnie' pojawi sie to chyba zaczna strzelac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...