RoyalC333 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Nie wiem jak po nowym roku ceny się zachowają, ale myślę, że nie spadną jakoś drastycznie. Ja bym nie czekał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni92-14 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Nie wiem jak po nowym roku ceny się zachowają, ale myślę, że nie spadną jakoś drastycznie. Ja bym nie czekał. to nie czekam :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyalC333 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Pojawił się test na egieldzie BENQ FP93G. Warto się z nim zapoznać przez kupnem: http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=2401-all Problemy z wyświetlaniem obrazu jakie dostrzegł recenzent dotknęły i mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni92-14 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Pojawił się test na egieldzie BENQ FP93G. Warto się z nim zapoznać przez kupnem: http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=2401-all Problemy z wyświetlaniem obrazu jakie dostrzegł recenzent dotknęły i mnie. no mniestety nie za dobrze to wygląda ale zobacze. Jutro przyjeżdża monitorek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThRuSt Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 (edytowane) coraz czesciej pojawiaja mi sie jakies dziwne skupiska roznego koloru punkcikow na ekranie :? przewaznie jak wchodzi do systemu windows, musze wtedy wylaczyc i wlaczyc monitor zeby sie ich pozbyc poprzednio nie pojawialo mi sie to wogole lub sporadycznie, a teraz praktycznie co dzien uswiadczam te kropeczki wczesniej slasher pisal tez o tym zjawisku, takze nie jestem sam z tym problemem :P monitor podlaczony poprzez kabel DVI Dual Link 24+1 nowy, sprawny 100%, takze kabel nie wchodzi w gre pytanie nasuwa sie jedno :P co moze powodowac tego typu problem, od czego to moze byc? moze jakies zaklocenia? wydaje mi sie jendak, ze to od monitora <_< wkoncu drogi nie byl :P dodam, ze moj kumpel mial podobne problemy, tylko ze na 17" (FP73G) a nie na 19" (FP93G) pozdro Edytowane 29 Grudnia 2006 przez ThRuSt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcys-- Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 tak się przyglądam waszym opiniom i zastanawiam się czy na matrycy PVA też dzieją się takie cuda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosu001 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Jutro przyjeżdża monitorek :)Dostałeś już monitor? I jak wrażenia? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 No ciekawy jestem jak u was spisuja si emonitorki poparu miesiacach uzytkowania :) u mnie zauwazylem ze czcionka jest rozmazana w obszarze srodkowym monitora przez cala wysokosc... moze u was tez jest cos podobnego albo inne rzeczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyalC333 Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 (edytowane) Witam wszystkich. Właśnie przypadkiem trafiłem na swój temat o tym monitorze :P. Skoro już tu jestem to napiszę, że po prawie półtorarocznym użytkowaniu tego monitora muszę stwierdzić, że nadal działa tak samo dobrze jak w dniu, w którym go kupiłem. Niestety czas i na niego przyszedł. 19" to już dla mnie za mało. Czas wymienić na coś o wym 22” ;>. Tak więc ten idzie na sprzedaż. Widzę, że ceny nadal się trzymają, co mnie bardzo cieszy. To znaczy, że nadal jest coś wart. Ciekawe jak u Was z tym monitorem. Napiszcie coś. Pozdrawiam. Edytowane 20 Marca 2008 przez RoyalC333 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pudelos Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 Witam :) Jestem posiadaczem monitora o którym jest ten temat, ma juz ponad rok ale od pewnego czasu zaczyna mnie lekko irytować. Chodzmi mi mianowicie o swego rodzaju pasy/cienie które rzucają ciemniejsze fragmenty wyświetlanej zawartosci monitora. Poniżej link ktory w miare obrazuje o co mi chodzi http://i32.tinypic.com/a0cjs8.jpg Dodam ze paski zkinaja jak obroce monitor o 90 stopni ale zabawa w krecenie codziennie juz mnie męczy:) poza tym czasami nic to nie daje. Dodam ze czasami po włączeniu kompa paski sa od razu a czasami ich nie ma Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Witam :) Jestem posiadaczem monitora o którym jest ten temat, ma juz ponad rok ale od pewnego czasu zaczyna mnie lekko irytować. Chodzmi mi mianowicie o swego rodzaju pasy/cienie które rzucają ciemniejsze fragmenty wyświetlanej zawartosci monitora. Poniżej link ktory w miare obrazuje o co mi chodzi http://i32.tinypic.com/a0cjs8.jpg Dodam ze paski zkinaja jak obroce monitor o 90 stopni ale zabawa w krecenie codziennie juz mnie męczy:) poza tym czasami nic to nie daje. Dodam ze czasami po włączeniu kompa paski sa od razu a czasami ich nie ma Pozdrawiam pytanie podstawowe czy monitor podłączony cyfrowo DVI czy analog Dsub? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pudelos Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 kuknąłem i monitor jest podłączony do kompa przez D-SUB czy to ma jakieś znaczenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...