Skocz do zawartości
shrek999

Instalacja Media Center 2005 Na Laptopie

Rekomendowane odpowiedzi

witam zaczolem instalowac sobie od 0 lapka bo to co sie dzialo w nowym systemie to horror. Moj problem polega na tym iz zassalem juz 2 zestaw plytek do media center edition i za kazdym razem wpisujac ORYGINALNY kod wywala mi ze jest zly.. problem zapewne lezy w tym ze uswiadomilem sobie dopiero po 2 instalce ze z obu plytek instalator pokazywal jako nazwe windows xp proffesional... :| czy nie wie ktos gdiemoge dorwac pewna plytke media center 2005... oryinalna partycje mam, a takze mam prawa do uzywana polskiej wersji systemu zetem moge skozstac z nosnika... tylko kurde skad ten noscnik ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> :mur: plz help juz caly dzien wojuje z instalkami formatami itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W lapach, przeważnie, jest ukryta partycja na której są wszystkie stery i system, jeżeli nie to na pewno jest możliwość odpalenia przy starcie programiku, który ci to wszystko wypali... Jak??? Pojęcia nie mam ale na 99,(9)% masz taka możliwość, bo lap nie taki stary ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W lapach, przeważnie, jest ukryta partycja na której są wszystkie stery i system, jeżeli nie to na pewno jest możliwość odpalenia przy starcie programiku, który ci to wszystko wypali... Jak??? Pojęcia nie mam ale na 99,(9)% masz taka możliwość, bo lap nie taki stary ;)

wlasnie o to chodzi ze nei mam takiej opcji :( zaraz zadzwonei do ell poska moze oni mi cos powiedza...

ps. powiedzieli mi ze moze partycje sa poprzesuwane jednakze partycja z recovery ne zmienila swojego miejsca wcia jest jako 2 logiczna

a pozatym ja chce plyty instalacyjne cob pozbyc sie w całosci tego badziewstwa :D

wlasnie o to chodzi ze nei mam takiej opcji :( zaraz zadzwonei do ell poska moze oni mi cos powiedza...

ps. powiedzieli mi ze moze partycje sa poprzesuwane jednakze partycja z recovery ne zmienila swojego miejsca wcia jest jako 2 logiczna

a pozatym ja chce plyty instalacyjne cob pozbyc sie w całosci tego badziewstwa :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ee jakto nie zawsze ten kod??:> lol...

ale poradziłem sobie w inszy soboso bygenerowalem troche czasu i pousuwalem zbędne badziestwo z dysku i wyłączylem ponad 30 uslug ktore byly powłączane i wszystko zaczelo dzialac jak nalezy do tego latki spolszczajace system i jest oki pozatym ze laptok pojechal dzis do usa na gwarancje :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba bylo zakupic sobie plytke Wina razem z kompem :P 20 dularow by Cie chyba nie zbawilo. No np w moim HP jest co innego podane wg tego programu http://www.magicaljellybean.com/keyfinder.shtml a co innego na nalepce :)

Wg kolesi z notebookreview wlasnie ten kod z tego programu jest dobry. Ja jeszcze nie sprawdzalem jak to z moim bo dopiero jestem na etapie robienia czystej plytki windy do niego:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba bylo zakupic sobie plytke Wina razem z kompem :P 20 dularow by Cie chyba nie zbawilo. No np w moim HP jest co innego podane wg tego programu http://www.magicaljellybean.com/keyfinder.shtml a co innego na nalepce :)

Wg kolesi z notebookreview wlasnie ten kod z tego programu jest dobry. Ja jeszcze nie sprawdzalem jak to z moim bo dopiero jestem na etapie robienia czystej plytki windy do niego:)

kupowalem przez posrednika i nie bylo takiej opcji, a jest mzoe mozliwosc stworzenia narzyklad nlite'm plyty instalacyjnej systemu na bazie zainstalowanego systemu windows??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi