teps86 Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) Witam wszystkich! Składam kompa do biura dla znajomych i szukam płyty jak w temacie czyli do ok. 300PLN, bez zbednych wodotrysków. Będzie na niej siedział Celeron D 2,8. Myślałem nad takim Asrockiem lub takim. Jeszcze taki Asus mi się napatoczył. Chciałbym w ramach oszczednosci aby mobo miało juz w sobie grafe. dla formalnosci reszta zestawu to: 1024MB GoodRam 533Mhz, 160GB Barracuda + buda, napedy itd. Jakby ktoś miał inne sugestie co do zestawu to jestem otwarty na propozycje,zasady to:mozliwie jak najtaniej przy "biurowej" wydajności i części musza być ze Znaku! Z góry dzieki za pomoc! Pozdrawiam!!! Edytowane 5 Listopada 2006 przez teps86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Najbardziej mi się podoba ta płyta Asusa z chipsetem ATI. Do tych ASRocków jakoś nie mam zaufania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teps86 Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 No sie ciesze że się zgadzamy bo mi on tez najbardziej podchodzi! Dzięki za odp! I czekam na nastepne:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Tylko nie wiem czemu akurat na Celeronie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teps86 Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 A na czym? Tanio ma być i już:) Ale otwarty na inne propozycje jestem wiec słucham rad! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) Celerony to shit , dorwij jak już przynajmniej jakiegoś P4 2.4Ghz z HT. Edytowane 5 Listopada 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teps86 Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Masz racje ale do Open Office'a chyba w zupełności wystarzy, nie? A poza tym kosztuje niewiele ponad 250 złociszy. Czy na prawde do biura trzeba teraz lepszych proców? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 A nie lepiej zbudować coś na AM2?? Powinno wyjść taniej z Sempronem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teps86 Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) Też nad tym myślałem i w sumie mi wyszły podobne ceny, wiec bez różnicy (no chyba że źle patrzyłem). EDIT: Przed chwila obliczyłem i wychodzi róznica ok. 80 złotych. A zawsze z tego co pamietam mówiło sie że do biura lepsze Celki jednak sa... Pozdr! Edytowane 5 Listopada 2006 przez teps86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...