pisarz Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 No właśnie, w obecnym w świecie prawie na każdym kroku spotykany jest fakt, iż do każdego człowieka przypisywane są konkretne rzeczy, z ktorymi sie utożsamia. Tak samo jak znajomi danej osoby potrafią skojarzać swojego znajomego z konkretnymi rzeczami oraz tym, co go bardzo charakteryzuje. Z jakimi rzeczami kojarzą Was Wasi znajomi? Ja przez moich jestem kojarzony generalnie z zawrotnym tempem wydawania pieniędzy, z komornikiem (:P), fajnymi telefonami, komputerami oraz Citroenem :) Jak jest u Was? :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 komputry, kolor czerwony, czerwony rower i głupota :lol: Tak naprawde to ilu znajomych tyle możliwości x10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) Z komputerem* i miloscia do spozywania alkoholu w duzych ilosciach ;) *czesto niewygodne dla mnie, znajomi, ktorzy cos "popsuja" w kompie od razu do mnie dzwonia i prosza o pomoc, czesto jest to meczace. Edytowane 5 Listopada 2006 przez Kas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Ja przez moich jestem kojarzony generalnie z zawrotnym tempem wydawania pieniędzy, z komornikiem (:P), fajnymi telefonami, komputerami oraz Citroenem :) Jak jest u Was? :) Czyli w oczach znajomych jesteś materialistą. Tylko pogratulować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Mam to samo Kas, pomimo tego, że wokół jest wielu lepszych informatyków ode mnie, to zawsze i tak do mnie dzwonią :) Więc chyba z tym najbardziej jestem kojarzony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Dziewczyny najczesciej kojarza mnie z roznymi piosenkami :P A plec przeciwna..kompy, rower... debilizm ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Czyli w oczach znajomych jesteś materialistą. Tylko pogratulować...Czy ja wiem, nie odbieram tego tak. bardziej jako ktos, kto lubi "błyskotki" i nowinki techniczne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Mi sie taki jeden kojarzy z BETONEM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) Z komputerem*, z bezczelności :P Jednej akcji z alko ;) itp. *Jak wyżej, tzn u Kas'a Edytowane 5 Listopada 2006 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Mi sie taki jeden kojarzy z BETONEM.Ze Ty mu sie z betonem kojazysz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Hm. Absolutna punktualność, niecodzienne/nienormalne/niezwykłe poglądy, chamstwo, asertywność, niecodzienne gusta (muzyka klasyczna + gangsta rap, why not?), komputer, narzekanie, narzekanie, narzekanie... ignorancja/arogancja czasami. Ah, i najwazniejsze, aspołeczność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Ze Ty mu sie z betonem kojazysz :wink: Eee nie doczytalem :/ Po pracy zmulony jestem ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Eee nie doczytalem :/ Po pracy zmulony jestem ;P wszystko jasne ;) zatem o co chodzilo z tym betonem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) wszystko jasne ;) zatem o co chodzilo z tym betonem? O to co pisalem :D Ze jedna osoba mi kojarzy sie z betonem hehe. Taki pustak z niego ;) edit: A jezeli o mnie chodzi to dziewczyna mi mowi, ze jestem pedantyczny, bo zawsze mam czysto w pokoju i jak jakis smiec lezy to musze od razu go do smieci wyrzucic, inaczej bedzie mnie irytowac caly czas. Czyscioch ze mnie po prostu. Kto nie lubi ladnego czystego pokoju? :D Reszta ludzi mnie kojarzy z komputerami i duza iloscia piwa ;) Edytowane 5 Listopada 2006 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Z komputerami (zarówno jako psuj, ktoś kto wydaje na nie całą swoją kasę, spędza przy nich dużo czasu oraz je naprawia), z głupimi tekstami (;)) oraz ze szczerością (to zwłaszcza dziewczyny :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Nie lubie za bardzo piwa i pilki noznej, lubie za to piekne kobiety, dobre wina, perfumy i ubrania. Nonstop w chamski sposob robie sobie jaja z ludzi i nie zwazajac na to co inni o mnie pomysla mowie prawde. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) (...) asertywność (...)Taka cecha przydalaby mi sie...pewnie nie tylko mi. Czyscioch ze mnie po prostu. Kto nie lubi ladnego czystego pokoju? :DJa nie lubie jak jest wszytko ladnie poukladane na biurku. Gdy jest kupeczka z papierzysk, plytek i innego stuffu zawsze sie wszytsko szybko odnajde, w przeciwnym wypadku mam problemy z orientacja :) Edytowane 5 Listopada 2006 przez Kas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 O to co pisalem :D Ze jedna osoba mi kojarzy sie z betonem hehe. Taki pustak z niego ;) hmm, to podpadł Ci kiedys czy co? :D edit: A jezeli o mnie chodzi to dziewczyna mi mowi, ze jestem pedantyczny, bo zawsze mam czysto w pokoju i jak jakis smiec lezy to musze od razu go do smieci wyrzucic, inaczej bedzie mnie irytowac caly czas. Czyscioch ze mnie po prostu. Kto nie lubi ladnego czystego pokoju? :D fakt, czysty pokoj to podstawa, lepiej sie pracuje przy komputerze, nawet samopoczucie lepsze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 nawet samopoczucie lepsze :)To zależy, bo ja w wysprzątanym, uporządkowanym pokoju [ biurko bez zbędnych gratów itp. ] czuje się nieswojo, jakbym był u sąsiada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) -Zawsze pomocny :) -Nigdy nie odmawia alkoholu -imprezowicz -olewacz -niewyparzony jęzor -szczery aż do bólu -chamski -dusza towarzystwa -pechowiec -zawsze uśmiechnięty -oszczędny -pedant (nie lubie mieć brudnych rzeczy, czy też nbrak porządku w pokoju) -z poczuciem humoru I może coś jeszcze :). Moja dziewczyna mówi,że jestem kochany :lol: Edytowane 5 Listopada 2006 przez BiAłY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Aaaa..... Jeszcze pan symetryczny jestem, bo wszystko zawsze układam symetrycznie/równolegle itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Aaaa..... Jeszcze pan symetryczny jestem, bo wszystko zawsze układam symetrycznie/równolegle itp.Podobnie i ja mam. Asertywny(pani od PO) a no i symetryczny to chyba każda dziewczyna, która zna mnie choć troche niż cześć-cześć. Wszystko zawsze mam poukładane do krawędzi, albo jak się tylko prosto da. A symetyczność też, po obu stronach musi być tak samo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) Opinie znajomych zapytany na gg: komputer,wszystko co z nim zwiazane,Stany, duuuzyXDDDD i przesadzeniem ilosci tabasco we wściekłych z psp i kurtką do ipoda ;] sympatyczny typ ktory nie daje po sobie poznac ze go malarstwo i sztuka nie interesuja ;] mC DONLAD źąąą :D ipodem, zegareczkiem takim szpanerskim hehehe, no i z historiam bez pointy, i pudlem Edytowane 5 Listopada 2006 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 I ja mam podobnie. Wszystko musi byś równo, a jak jest możliwość to i symetrycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) Narzeka Wszystko komentuje Miewa dziwne skojarzenia Filozofouje (w negatywnym znaczeniu) Pewny siebie Indywidualista (ale czasem przez to odludek) Asertywny Miewa dziwne uprzedzenia. (Białe buty, Ubrania firmy Nike i Adidas nie noszone w celach sportowych, Różowe ciuchy u dziewczyn, samochody BMW, rowery Merida i wiele, wiele innych) Bałaganiarz, leń i olewacz Zapominalski Bywa przyjacielski Majsterkowicz/komputerowiec/rowerzysta Nie mając żadnej wiedzy, potrafi na poczekaniu spłodzić dobrą odpowiedź z Polskiego, wiedzy i społeczeństwie, czy historii, soczyście i długo opowiadając ciągle o tym samym. ;-) Jest otwarty Dłużej zastanawia się nad tym co mówić, niż mówi. Szczery, dyskretny i można na nim polegać Tyle sam wymyśliłem. Temat bardzo ciekawy, ale zastanawiam się czy ukazujemy sie tu w takim świetle w jakim widzą nas znajomi, czy może w takim w jakim chcielibyśmy być przez nich dostrzegani. Myślę, że druga odpowiedź jest poprawna. ;-) EDIT: Wzorem Poci (tak sie to odmienia? ;-) ) sprawdziłem co sądzą moi znajomi o mnie ORGANOLEPTYCZNIE. :twisted: Bodzio (21:01) spec od elektroniki Gośka (21:02) z czyms ciepłym i wesolym Marta (21:06) a no nie wiem z niedzwiadkiem Philip (21:08) z szalenstwem Philip (21:09) oczywiscie pozytywnym Hyzio (21:12) garnkiem <------------------??? :blink: :ph34r: :lol: :plum: Sid (21:18) ze spyrką Sysaka? :D Jola (21:34) chyba z chomikiem Asia (21:36) z jedzieniem Adrian (22:07) z anty-dresem Na razie tyle. Edytowane 5 Listopada 2006 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Filozofouje (w negatywnym znaczeniu)Heh bym zapomnial mnie tez kojarza z filozofia, wszak ja studiuje B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Hm. Absolutna punktualność, niecodzienne/nienormalne/niezwykłe poglądy, chamstwo, asertywność, niecodzienne gusta (muzyka klasyczna + gangsta rap, why not?), komputer, narzekanie, narzekanie, narzekanie... ignorancja/arogancja czasami. Ah, i najwazniejsze, aspołeczność. Myślałem że nie ma takiej drugiej osoby jak ja :P A jednak ... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Kompy, imprezki, alkohol i Twój śmieszny taniec po pijaku ;) Czły czas grzebiesz coś w kompie z lutownicą. Kupiłbyś sobie obudowę wreszcie Z wiatrakami leżącymi na biurku Z rowerem, nauczycielką od historii. Można także z niespotykanym luzikiem ;) btw Prace domowe odrabiane na forum nie są zabronione ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Z jakimi rzeczami kojarzą Was Wasi znajomi?Z kaftanem bezpieczenstwa? Każdy kto spędzi ze mną wiecej niż 10minut jest już w pełnej gotowości do wzywania "specjalistow" od głowy wiec.... :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) Podobnie i ja mam. Wszystko zawsze mam poukładane do krawędzi, albo jak się tylko prosto da. A symetyczność też, po obu stronach musi być tak samo! Hmm to nie jestem sam :D Mnie nawet irytuje jak firanka jest krzywo zagieta. Mozna by wymienic jeszcze pare takich rzeczy ;) Edytowane 5 Listopada 2006 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...