Gość teat Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Daga: ciebie z bilem gatesem :blink: Dorota: ehh no z ....co za durne pytanie <blee> ...inteligentna ta DOROTA :lol2: Gosia: ja... nie wiem z kim (z czym) Cie kojarze. Eh... z kim ja sie zadaje, nie umieją nawet odpowiedziec na proste pytanie mimo ze nie sa blądynkami :mur: wydaje mi sie ze: Inteligentny Znający sie na rzeczy Jak sie komputer popsuje to do mnie mimo ze kolo mnie"informatyków" w brud :lol: itd. Moja dziewczyna sie nie wypowie bo jej NIE MAM :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 SKRYTOBOJCA napisał(a): Hmm to nie jestem sam :D Mnie nawet irytuje jak firanka jest krzywo zagieta. Mozna by wymienic jeszcze pare takich rzeczy ;) mam dokladnie tak samo :D wszystko idealnie ukladane do krawedzi polki (np), rownolegle. dziwne to troche i nigdy sie nie zastanawialem dlaczego tak mam. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Ej. Nie jestem sam :lol2: Ale to na pewno jest jakieś skrzywienie psychiczne, ja ostatnio układałem znicze na grobie, i gdyby nie puenta mamy "Babcia się pewno cieszy że wnuczek jej sprezentował najładniejszy układ zniczy" to wyszedłbym na jakiegoś zboczeńca. Co dziwne, walające się po podłodze książki i ubrania, butelki mi w ogóle nie przeszkadzają. Popytam jakiegoś psychologa co nam dolega z tym układaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) Cytat piter6576 długie włosy, ciągle gada o ppsh'y, jak się wczuje to jest niebezpieczny, unika szkolnego psychologa, non stop zbiera fundusze na kartę graficzna, mówi rodzicom o kazdym zebraniu w szkole, na w-f'ie lata za piłka jak po[ciach!]y, boi się pic w miejscach publicznych, ciągle nafurany chociaz nic nie bierze i ogolnie niezrownoważony psychologicznie. Poza tym ciągle szuka wrogów, ale i tak go lubię Jeszcze jak gadam o Codeshitach to wszyscy chcą mnie zamordować ;). Edytowane 5 Listopada 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Prosto i jasno : Fotograf ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Sarkaz Popytaj, bo mam to samo i chętnie się dowiem czy to jakieś skrzywienie psychiczne czy nie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Nie wiem. Czy jest tu jakiś mój znajomy, który mi to naświetlić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Po przeprowadzonym rozpoznaniu dowiedziałem się, że mnie widzą tak: Cytat Spylon człowiek wódka, wiecznie nastukany, jak się nastuka to wydzwania po wszystkich i potrafi wtedy przez tel gadać z 30 min, po za tym w kontaktach damsko męskich straszna ciapa, ogólnie równy gość x D Cytat Radek ...z piwem. Cytat Maniek "czarodziejskie miksturki" Cytat Tomek Noże...dużo noży Niestety ogólnie jestem kojarzony z alkoholem, nawet jak sobie termos z herbatką na lekcje przyniosłem to pytali co tam dolałem. Do tego pewne osoby twierdzą, że nie jestem asertywny i jestem łatwowierny. Ile się rzeczy na swój temat dowiedziałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Mnie ludzie kojarza sobie z piórkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) Cytat wiesz tak na powage, to z normalna rozmowa, a jak trza to i porechotac sie mozna Cytat fotografowanie Cytat dojrzaly jak na swoj wiek emocjonalnie, inteligentny, dobrze gadasz i jestes otwarty na rozmowe czy to dobra czy nie Cytat taekwondo Cytat modele Cytat Walka, Chłodna analityka, Chęć zmian, Pragnienie nowości, spec Cytat zelazna władza No narazie tyle. Toak kojarze sie znajomym, a jak ja uważam? Myśle ze jestem rozpoznawany jako odmieniec. Ktoś kto olewa klasową nude, panujący nurt muzyki techno i zachowań. Indywidualista, ale skłonny do długiej i szczerej rozmowy. Edytowane 5 Listopada 2006 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Pioorek napisał(a): Mnie ludzie kojarza sobie z piórkiem.Chyba z paskami.... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) Mnie kojarzą z Hondą :lol: dużą ilosćią alkoholu (nie ważne jakiego :P) i nieprzewidywalonosćią :D Edytowane 5 Listopada 2006 przez Dejot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 JROX napisał(a): Sarkaz Popytaj, bo mam to samo i chętnie się dowiem czy to jakieś skrzywienie psychiczne czy nie ;)Panowie to się pedantyzm nazywa. Nic straszniego. Kobity nie będą na was narzekać w domu [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) leborg napisał(a): Chyba z paskami.... :lol: Tez. B-) Własciwie zapomnialem juz o tym dawno, ale mi przypomniales. Znowu bede poszukiwal rozwiazania problemu ktorego nie ma, choc moze i jest... :lol: Edytowane 5 Listopada 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) Z: jakimiś dziwnymi zainteresowaniami komputerowymi, nartami, siatkówką, głupawymi pomysłami, wiecznie odmiennym zdaniem, pomarańczowymi ubraniami, ubraniami w paski, spożywaniem dużych ilości piwa. Czyli generalnie nic oryginalengo. Bardziej nietypowych rzeczy, to lepiej nie wymieniać, bo trzeba by opowiadać całe historie: dlaczego, po co i kiedy. Edytowane 5 Listopada 2006 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) DaRoN napisał(a): Panowie to się pedantyzm nazywa. Nic straszniego. Kobity nie będą na was narzekać w domu [;Imo to nie jest pedantyzm. Mogę mieć książki na ziemi, ubrania, papiery, moge wyciągnąć ekspresówkę z herbaty i ją sobie położyc na biurku. Ale jak mi odwali to znicze przestawiam 10 minut, albo przesuwam czyjeś piórniki i zeszyty, bo nie są równo. Edytowane 5 Listopada 2006 przez Sarkazz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 hahah poca i iPod [; jutro sie zapytam bo juz dzis wszyscy spia. ale pewnie ja to ten od "komputer sie zepsul":P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Arnie napisał(a): jutro sie zapytam bo juz dzis wszyscy spiaHaha, wiem. "Ten co nie wyłącza komputera i jest dostępny na gg od kilkunastu miesięcy". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 haha :D moze i tak byc [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 Lista najczęściej podawanych rzeczy przez znajomych: Chłopcy: -komandier,ferdek(nie Kiepski) -"W klasie jest 38 osób, jest tak małe prawdopodobienstwo ze mnie spytaja, że sie nie opłaca uczyć." -zawsze bz -komputerowiec -b. pewny siebie Dziewczyny: -miły -komputerowiec -zawsze odpisuje zadanie -gada niezrozumiale o jakiś codegenach Takie mniej czeste a fajne: -ma podnóżek z kompa i podkładke pod myszke z kartki A1 naklejonej na blache(fachowe zwie sie to pierworys) -wyczyny na komersie(kumple z gima) -symetryczny -syf w pokoju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 Temacik fajny dzięki któremu okazało się że nie tylko ja mam mega wielkie zboczenie: SYMETRYCZNOŚĆ xD Czasem się zastanawiałem co ze mną jest nie halo, że tak już mam, ale okazuje się że więcej jest takich jak ja :D Niekiedy to już popadam w paranoje że to jakieś "zboczenie" moje jest :E Bym powiedział kilka przykładów ale to chyba nie temat na tego typu wypowiedzi, bo zaraz mnie uznaja za wariata badz KRETYNA :D :lol: Ciężko jest się domyśleć co inni o mnie myślą ^^ W szerokim kręgu znajomych: - komputerowiec i sprawy z nowinkami IT (telefony, mp3`ki itd itp) - jak coś się zacznie psuć, lub zamierzają coś kupić = kom do mnie, w sumie wkurza czasem ale zarazem miło że ktoś ma na tyle zaufanie do mojej osoby, że potrafi powierzyć mi sprzęt za x tyś zł i wie że go nie zawiode ;) - ten od WoWa i jego siedzenia na okrągło online przed kompem - ten co go nigdy niby na GG, a jest zawsze ;) W bliższym kręgu znajomych: - Maniak McDonalda, Kebaba i jedzenia "nie w domu" - ten co potrafi wbrew pozorom sporo zjeść - ex kobieta: pedant zawsze na mnie wołała, ale tego chyba nie może powiedzieć o mnie teraźniejsza sympatia - syf w pokoju 26h/dobe :E (nawet teraz siedze tutaj, zamiast sprzątać pierdzielnik po tygodniu ktory sie utworzyl) - w czasach liceum takze bylem kojazony z obijaniem sie (w pozytywnym tego slowa znaczeniu :P), a prowodyrem wszelkich zajsc ("no i poszli znowu z lekcji, ciekawe ktory z nich podsunął reszcie pomysl) a takze tym co potrafi i lubi sporo wypic (teraz troszke moja pasja/hobby z % odeszlo wraz z rozpoczęciem studiów (czyli prawie 2 lata ;() To chyba tyle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 Ja bez przerwy słyszę że jestem: "najbardziej bezczelnym i pewnym swego typem jakiego ziemia nosiła", jestem też znany z tego że "tylko po pijaku jestem normalnym i zrównoważonym człowiekiem", oraz słabego żałądka i mocnej głowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 O mnie mówią ze mam świra na punkcie kompów (po części prawda :D) i że nigdy nie ruszm tyłka z domu na imprezy (bo i po co?? upić się do nieprzytomności i stracić pare komórke mózgowych??) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 Moja Księżniczka mówi, że mam delikatne ręce i czułe palce, a poza tym jestem nieco leniwy, żarłoczny, bezczelny wobec obcych, ale jak trzeba to nie znam zmęczenia i umiem pomagać. Reszta świata: - "mówili ci już, że strasznie dużo i szybko gadasz?" [wszyscy. I tak, mówili, przywykłem] - "on to ma ten rower...", inna wersja "ty jednak jesteś poj...any" [w pracy] - "o, Adam Słodowy/McGyver" [w pracy] - "posprzątałbyś tu wreszcie" [moja wąsata mamełe - nie wiem, o co jej chodzi, mówiłem już, że jestem performerem i dizajnerem, a mój pokój to instalacja pt. "bezlitosna nieuchronność przemijania" i wyrażam tym swoje lęki cywilizacyjne] - "zdolny ale leniwy" [ticzerzy w szczenięcych latach średniej schuli] - "nie rozumiem co pan do mnie mówi" [w sklepach] - "gdzie może być coś takiego?" [w pracy - doskonale pamiętam, gdzie i ile sztuk danej części mamy lub z czego można ją wykręcić] - "k...a gościu, zamknij się wreszcie", "nigdy nie przestajesz gadać, no nie?", "czy może pan przestać mnie zakłócać?" [na studiach] 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 DaRoN Podpinam się pod to co napisał Sarkazz bo mam tak samo. I to pedantyzm na pewno nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 Hmm co omnie mowia:) znajomi : Kumple : -lajtowy koles z ktorym pogadasz o wszystkim -o komputerach to on ma jakies pojecie:) (jakies nie oznacza ze dobre hehe) -Sebek nie pij juz wiecej bo nie nadazamy:) Dziewczyny: -spokojny -potrafi powiedziec czule slowko -prawdziwy romantyk (taich juz malo) -niezle pisze wierszyki -taki misiek -cichutki i troskliwy:) -mozna mu zaufac Hehe ja sie nie dokonca z tym zgadzam no ale coz:) Mily potrafie byc zawsze zeby mnie zdenerwowac naprawde trzeba uzyc duzo epitetow i znaczen niedozwolonych w stosunku do mojej osoby:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 SKRYTOBOJCA napisał(a): Hmm to nie jestem sam :D Mnie nawet irytuje jak firanka jest krzywo zagieta. Mozna by wymienic jeszcze pare takich rzeczy ;) CarsonPoland napisał(a): mam dokladnie tak samo :D wszystko idealnie ukladane do krawedzi polki (np), rownolegle. dziwne to troche i nigdy sie nie zastanawialem dlaczego tak mam. :DTo sie nazywa pedantyzm. I tez jestem pedantem. Poniewaz krzywy ustawiony monitor, podkladka od myszki, czy tez balagan na biurku mnie drazni. Kazdy szczegol musi byc idealny.Inaczej nie daje tpo mi spokoju, i strasznie mnie to drazni :>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 st1ch napisał(a): To sie nazywa pedantyzm. I tez jestem pedantem. Poniewaz krzywy ustawiony monitor, podkladka od myszki, czy tez balagan na biurku mnie drazni. Kazdy szczegol musi byc idealny.Inaczej nie daje tpo mi spokoju, i strasznie mnie to drazni :>.CO do monitora czasami mam tak, ze nawet 30 minut spędzam nad odpowiednim ustawieniem monitora, tak zebym był idealnie na wprost inego. Gdy tego nie zrobie, to po prostu nie jestem w stanie się zkupić nad tym co robie pracujac na komputerze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 ja sie boje zapytac B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 meeron napisał(a): ja sie boje zapytac B-)Maniak ciszy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...