Gość teat Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Daga: ciebie z bilem gatesem :blink: Dorota: ehh no z ....co za durne pytanie <blee> ...inteligentna ta DOROTA :lol2: Gosia: ja... nie wiem z kim (z czym) Cie kojarze. Eh... z kim ja sie zadaje, nie umieją nawet odpowiedziec na proste pytanie mimo ze nie sa blądynkami :mur: wydaje mi sie ze: Inteligentny Znający sie na rzeczy Jak sie komputer popsuje to do mnie mimo ze kolo mnie"informatyków" w brud :lol: itd. Moja dziewczyna sie nie wypowie bo jej NIE MAM :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Hmm to nie jestem sam :D Mnie nawet irytuje jak firanka jest krzywo zagieta. Mozna by wymienic jeszcze pare takich rzeczy ;) mam dokladnie tak samo :D wszystko idealnie ukladane do krawedzi polki (np), rownolegle. dziwne to troche i nigdy sie nie zastanawialem dlaczego tak mam. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Ej. Nie jestem sam :lol2: Ale to na pewno jest jakieś skrzywienie psychiczne, ja ostatnio układałem znicze na grobie, i gdyby nie puenta mamy "Babcia się pewno cieszy że wnuczek jej sprezentował najładniejszy układ zniczy" to wyszedłbym na jakiegoś zboczeńca. Co dziwne, walające się po podłodze książki i ubrania, butelki mi w ogóle nie przeszkadzają. Popytam jakiegoś psychologa co nam dolega z tym układaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) piter6576 długie włosy, ciągle gada o ppsh'y, jak się wczuje to jest niebezpieczny, unika szkolnego psychologa, non stop zbiera fundusze na kartę graficzna, mówi rodzicom o kazdym zebraniu w szkole, na w-f'ie lata za piłka jak po[ciach!]y, boi się pic w miejscach publicznych, ciągle nafurany chociaz nic nie bierze i ogolnie niezrownoważony psychologicznie. Poza tym ciągle szuka wrogów, ale i tak go lubię Jeszcze jak gadam o Codeshitach to wszyscy chcą mnie zamordować ;). Edytowane 5 Listopada 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Prosto i jasno : Fotograf ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Sarkaz Popytaj, bo mam to samo i chętnie się dowiem czy to jakieś skrzywienie psychiczne czy nie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Nie wiem. Czy jest tu jakiś mój znajomy, który mi to naświetlić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Po przeprowadzonym rozpoznaniu dowiedziałem się, że mnie widzą tak: Spylon człowiek wódka, wiecznie nastukany, jak się nastuka to wydzwania po wszystkich i potrafi wtedy przez tel gadać z 30 min, po za tym w kontaktach damsko męskich straszna ciapa, ogólnie równy gość x D Radek ...z piwem. Maniek "czarodziejskie miksturki" Tomek Noże...dużo noży Niestety ogólnie jestem kojarzony z alkoholem, nawet jak sobie termos z herbatką na lekcje przyniosłem to pytali co tam dolałem. Do tego pewne osoby twierdzą, że nie jestem asertywny i jestem łatwowierny. Ile się rzeczy na swój temat dowiedziałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Mnie ludzie kojarza sobie z piórkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) wiesz tak na powage, to z normalna rozmowa, a jak trza to i porechotac sie mozna fotografowanie dojrzaly jak na swoj wiek emocjonalnie, inteligentny, dobrze gadasz i jestes otwarty na rozmowe czy to dobra czy nie taekwondo modele Walka, Chłodna analityka, Chęć zmian, Pragnienie nowości, spec zelazna władza No narazie tyle. Toak kojarze sie znajomym, a jak ja uważam? Myśle ze jestem rozpoznawany jako odmieniec. Ktoś kto olewa klasową nude, panujący nurt muzyki techno i zachowań. Indywidualista, ale skłonny do długiej i szczerej rozmowy. Edytowane 5 Listopada 2006 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Mnie ludzie kojarza sobie z piórkiem.Chyba z paskami.... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) Mnie kojarzą z Hondą :lol: dużą ilosćią alkoholu (nie ważne jakiego :P) i nieprzewidywalonosćią :D Edytowane 5 Listopada 2006 przez Dejot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Sarkaz Popytaj, bo mam to samo i chętnie się dowiem czy to jakieś skrzywienie psychiczne czy nie ;)Panowie to się pedantyzm nazywa. Nic straszniego. Kobity nie będą na was narzekać w domu [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) Chyba z paskami.... :lol: Tez. B-) Własciwie zapomnialem juz o tym dawno, ale mi przypomniales. Znowu bede poszukiwal rozwiazania problemu ktorego nie ma, choc moze i jest... :lol: Edytowane 5 Listopada 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) Z: jakimiś dziwnymi zainteresowaniami komputerowymi, nartami, siatkówką, głupawymi pomysłami, wiecznie odmiennym zdaniem, pomarańczowymi ubraniami, ubraniami w paski, spożywaniem dużych ilości piwa. Czyli generalnie nic oryginalengo. Bardziej nietypowych rzeczy, to lepiej nie wymieniać, bo trzeba by opowiadać całe historie: dlaczego, po co i kiedy. Edytowane 5 Listopada 2006 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) Panowie to się pedantyzm nazywa. Nic straszniego. Kobity nie będą na was narzekać w domu [;Imo to nie jest pedantyzm. Mogę mieć książki na ziemi, ubrania, papiery, moge wyciągnąć ekspresówkę z herbaty i ją sobie położyc na biurku. Ale jak mi odwali to znicze przestawiam 10 minut, albo przesuwam czyjeś piórniki i zeszyty, bo nie są równo. Edytowane 5 Listopada 2006 przez Sarkazz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 hahah poca i iPod [; jutro sie zapytam bo juz dzis wszyscy spia. ale pewnie ja to ten od "komputer sie zepsul":P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 jutro sie zapytam bo juz dzis wszyscy spiaHaha, wiem. "Ten co nie wyłącza komputera i jest dostępny na gg od kilkunastu miesięcy". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 haha :D moze i tak byc [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 Lista najczęściej podawanych rzeczy przez znajomych: Chłopcy: -komandier,ferdek(nie Kiepski) -"W klasie jest 38 osób, jest tak małe prawdopodobienstwo ze mnie spytaja, że sie nie opłaca uczyć." -zawsze bz -komputerowiec -b. pewny siebie Dziewczyny: -miły -komputerowiec -zawsze odpisuje zadanie -gada niezrozumiale o jakiś codegenach Takie mniej czeste a fajne: -ma podnóżek z kompa i podkładke pod myszke z kartki A1 naklejonej na blache(fachowe zwie sie to pierworys) -wyczyny na komersie(kumple z gima) -symetryczny -syf w pokoju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 Temacik fajny dzięki któremu okazało się że nie tylko ja mam mega wielkie zboczenie: SYMETRYCZNOŚĆ xD Czasem się zastanawiałem co ze mną jest nie halo, że tak już mam, ale okazuje się że więcej jest takich jak ja :D Niekiedy to już popadam w paranoje że to jakieś "zboczenie" moje jest :E Bym powiedział kilka przykładów ale to chyba nie temat na tego typu wypowiedzi, bo zaraz mnie uznaja za wariata badz KRETYNA :D :lol: Ciężko jest się domyśleć co inni o mnie myślą ^^ W szerokim kręgu znajomych: - komputerowiec i sprawy z nowinkami IT (telefony, mp3`ki itd itp) - jak coś się zacznie psuć, lub zamierzają coś kupić = kom do mnie, w sumie wkurza czasem ale zarazem miło że ktoś ma na tyle zaufanie do mojej osoby, że potrafi powierzyć mi sprzęt za x tyś zł i wie że go nie zawiode ;) - ten od WoWa i jego siedzenia na okrągło online przed kompem - ten co go nigdy niby na GG, a jest zawsze ;) W bliższym kręgu znajomych: - Maniak McDonalda, Kebaba i jedzenia "nie w domu" - ten co potrafi wbrew pozorom sporo zjeść - ex kobieta: pedant zawsze na mnie wołała, ale tego chyba nie może powiedzieć o mnie teraźniejsza sympatia - syf w pokoju 26h/dobe :E (nawet teraz siedze tutaj, zamiast sprzątać pierdzielnik po tygodniu ktory sie utworzyl) - w czasach liceum takze bylem kojazony z obijaniem sie (w pozytywnym tego slowa znaczeniu :P), a prowodyrem wszelkich zajsc ("no i poszli znowu z lekcji, ciekawe ktory z nich podsunął reszcie pomysl) a takze tym co potrafi i lubi sporo wypic (teraz troszke moja pasja/hobby z % odeszlo wraz z rozpoczęciem studiów (czyli prawie 2 lata ;() To chyba tyle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 Ja bez przerwy słyszę że jestem: "najbardziej bezczelnym i pewnym swego typem jakiego ziemia nosiła", jestem też znany z tego że "tylko po pijaku jestem normalnym i zrównoważonym człowiekiem", oraz słabego żałądka i mocnej głowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 O mnie mówią ze mam świra na punkcie kompów (po części prawda :D) i że nigdy nie ruszm tyłka z domu na imprezy (bo i po co?? upić się do nieprzytomności i stracić pare komórke mózgowych??) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 Moja Księżniczka mówi, że mam delikatne ręce i czułe palce, a poza tym jestem nieco leniwy, żarłoczny, bezczelny wobec obcych, ale jak trzeba to nie znam zmęczenia i umiem pomagać. Reszta świata: - "mówili ci już, że strasznie dużo i szybko gadasz?" [wszyscy. I tak, mówili, przywykłem] - "on to ma ten rower...", inna wersja "ty jednak jesteś poj...any" [w pracy] - "o, Adam Słodowy/McGyver" [w pracy] - "posprzątałbyś tu wreszcie" [moja wąsata mamełe - nie wiem, o co jej chodzi, mówiłem już, że jestem performerem i dizajnerem, a mój pokój to instalacja pt. "bezlitosna nieuchronność przemijania" i wyrażam tym swoje lęki cywilizacyjne] - "zdolny ale leniwy" [ticzerzy w szczenięcych latach średniej schuli] - "nie rozumiem co pan do mnie mówi" [w sklepach] - "gdzie może być coś takiego?" [w pracy - doskonale pamiętam, gdzie i ile sztuk danej części mamy lub z czego można ją wykręcić] - "k...a gościu, zamknij się wreszcie", "nigdy nie przestajesz gadać, no nie?", "czy może pan przestać mnie zakłócać?" [na studiach] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 DaRoN Podpinam się pod to co napisał Sarkazz bo mam tak samo. I to pedantyzm na pewno nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 Hmm co omnie mowia:) znajomi : Kumple : -lajtowy koles z ktorym pogadasz o wszystkim -o komputerach to on ma jakies pojecie:) (jakies nie oznacza ze dobre hehe) -Sebek nie pij juz wiecej bo nie nadazamy:) Dziewczyny: -spokojny -potrafi powiedziec czule slowko -prawdziwy romantyk (taich juz malo) -niezle pisze wierszyki -taki misiek -cichutki i troskliwy:) -mozna mu zaufac Hehe ja sie nie dokonca z tym zgadzam no ale coz:) Mily potrafie byc zawsze zeby mnie zdenerwowac naprawde trzeba uzyc duzo epitetow i znaczen niedozwolonych w stosunku do mojej osoby:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 Hmm to nie jestem sam :D Mnie nawet irytuje jak firanka jest krzywo zagieta. Mozna by wymienic jeszcze pare takich rzeczy ;) mam dokladnie tak samo :D wszystko idealnie ukladane do krawedzi polki (np), rownolegle. dziwne to troche i nigdy sie nie zastanawialem dlaczego tak mam. :DTo sie nazywa pedantyzm. I tez jestem pedantem. Poniewaz krzywy ustawiony monitor, podkladka od myszki, czy tez balagan na biurku mnie drazni. Kazdy szczegol musi byc idealny.Inaczej nie daje tpo mi spokoju, i strasznie mnie to drazni :>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 To sie nazywa pedantyzm. I tez jestem pedantem. Poniewaz krzywy ustawiony monitor, podkladka od myszki, czy tez balagan na biurku mnie drazni. Kazdy szczegol musi byc idealny.Inaczej nie daje tpo mi spokoju, i strasznie mnie to drazni :>.CO do monitora czasami mam tak, ze nawet 30 minut spędzam nad odpowiednim ustawieniem monitora, tak zebym był idealnie na wprost inego. Gdy tego nie zrobie, to po prostu nie jestem w stanie się zkupić nad tym co robie pracujac na komputerze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 ja sie boje zapytac B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 ja sie boje zapytac B-)Maniak ciszy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...