kucyk Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 OT jonas - fajnie, że jesteś znowu z nami :) /OT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 hmmm z czym jestem kojarzony... z rowerem... nie jedna osoba mi mowila ze jestem chory na tym punkcie ;) ... komputer... w szkole na mnie "haker" wolaja :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Dzisiaj z nudów tez zapytałem znajomych z czym im się kojaże wyniki: z kolegą, sąsiadem, komuterem kojazysz mi sie ze srogim ziomem i z tym ze sie na kompach znasz z browarkiem I wydaje mi się że to wystarczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Ja dzisiaj zapytałem znajomych ;p hm z czarnym ];, żul czarnuch, pijak, mieszkaniec 3 świata 1 czlowiek, a dalej sam nie wiem nie wiem dlaczego... ale zawsze sobie jakoś ciebie inaczej wyobrażałem niż wyglądasz.. i cały czas cie widze w pokoju w którym są drzwi balkonowe, łóżko przy ścianie i przy łóżku stół z kompuuterem.... tak cie widze jak sobie coś o tobie pomyśle... a jeśli chodzi o cechy... zaradny, przedsiębiorczy, rozsądny, dojżały i niedojżały jednocześnie, inteligentny, starszy odemnie [tak czuje] uczuciowy i nieodnalazłeś sie jeszcze... <lol> komputerowiec, informatyk, matematyk, fizyk, anglik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Maniak ciszy :wink: hehe, oj tam zaraz maniak, ze czlowiek se ciutke kompa wycisza to juz maniak ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Heh... w sumie podobnie do większości...- kompy, gadanie o be zasiłkach...kiedyś jeszcze z niejakim Leo M z FCB (jak długie włosy miałem :D ) co do tych zniczy Sarkazza i tym podobnych... to nie jest jakaś odmiana nerwicy natręctw ?... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 mnie wszyscy kojarzą z roślinami owadożernymi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 jesteś leniem jeżdzącym BMW - tu sie zgadzam szkoda, że nie lubisz tańczyć.. - nie lubie poprostu ogromnych spędów bydła, zapchanych klubów i dyskotek małomówny, ale do bólu szczery - bardzo czesto żałuje słów, które wypowiedziałem, dlatego staram sie mówić mało dziwak jesteś, masz jakieś poje..ne odchyły - o dziwo po alkoholu jestem spokojniejszy niż 'na sucho'.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 (edytowane) Przemek: najprościej -> Lucky Man Agata: z zyrafa! Iwona: Tomek=nicorette, bo dużo razy rzucałeś palenie Ewa: z Igrami Ania: ze śmiesznym Tomaszkiem Agnieszka: cwaniak Teraz gwiazda wieczoru :D JACEK: kojarzysz mi się z ulem, tzn. takim z pasiekizapytany czemu? odpowiedział: bo mi sie dzisiaj snilo, ze cos tam chlalismy mocno i poszedles sie odlac tak jak wtedy na lotnisku, szukalismy Cie wszycy nawet Rogal i Gruby mi pomagali, ale Cie nie znalezli. Dzien pozniej znalazla Cie policja w ulu w ciezkim stanie... I wszystko wiadomo :lol: Edytowane 9 Listopada 2006 przez Soker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 A mnie kojarzą z gościem który ma cały czas lipe :(, i niestety słusznie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 aktualnie z kolorem niebieskim/czarnym i palka sluzbowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 co do tych zniczy Sarkazza i tym podobnych... to nie jest jakaś odmiana nerwicy natręctw ?... http://afektywne.webpark.pl/zok.html A chyba jest. Mi się bardzo dużo zgadza. Na pewno mam sprawdzanie i symetrię. Tylko nawet nie brałem tego pod uwagę, bo bałagan mi nie przeszkadza, a to podstawowe natręctwo - porządek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...