Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

sprawa wyglada dziwnie bo mikrofon nagrywa i to co mowie ale takze to co slysze.jade na karcie zintegrowanej z plyta . dzieje sie tak nie tylk ow roznych programach do rozmawiania ale i w samym windowsie. 2 dni temu zainstalowalem plyte asus a8n32 sli deluxe a moje sluchawk ito icematy syberia . do podlaczania sluuchawek z kompem uzywam audioswitchera do ktorego poalczone sa jesce glosniki. na porzpednmiej plycie dzialal odobrze ( asrock 939 dual). w opcjach mam wszystko ustawione ale zawsze nagrywa to co mowie i to co slysze. gdy zmutuje nagrywanie mikrofonem nic nie nagrywa a kiedy zmutuje odtwarzanie wave to slycahc tylko to co mowie. sprawdzalem na sterownikach nvidi do nforca (na tych sterach w ogole mikro nie dziala a dzwiek szumi), do doalczonej do plyty glownej plytka ze sterownikami zawiera realteka na ktiorym obecnie pracuej. wszystkie ustawienia sa ok (no przynajmniej w windzie, chyba ze o czyms nie wiem. ustawialem sterownikach i windowsowych ustawieniach glosnosci). czy ma ktos jakis pomysl? jakis program czy cos? moze cos w biosie? czy karta muzyczna moglaby to naprawic? jakies "tajemne " ustawienia? ;s plz help dzialajace w pelni mikro to dla mnie podstawa. jezeli uwazacie ze topic ten jest w zlym dziale prosze o przesuniecie go do odpowiedniego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi