kata strofa Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Jaką mi polecicie myszkę, która: - kosztuje do 100 zł MAX - zniesie moją "ciężką rękę" (nie jestem zbyt delikatny wobec myszek :)) i nie rozleci się po roku-dwóch - będzie się nadawała i do codziennej pracy (okienka, WWW, prawie nie rysuję bo nie umiem) i do gier (nie jestem maniakiem żadnego gatunku) - wygląda przyzwoicie i skromnie (żadne festyn edition) Dodam, że mam dość duże ręce i małe myszki są dla mnie męczące. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 http://sklepwgk.pl/prod.php?id=MSINTELIMOUEXPLT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kata strofa Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Łojezu, a coś bez napisu "Microsoft"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) http://www.purepc.pl/node/722 i jeszcze siakieś tam A4techy, ale one małe są raczej. edit ale, ale, ten microsoft jest bardzo fajny ;x Edytowane 5 Listopada 2006 przez Sarkazz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vkobra Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Łojezu, a coś bez napisu "Microsoft"?Nie zniechęcaj sie. Ja sie zgadzam z kolegą w 100%. Miałem kilka myszek Microsoftu i wszystkie (z tych co miałem) były wytrzymałe. Swoją drogą pozwole sobie stwierdzić, że jakby Microsoft zrobił Windowsa takiego jak robi myszki to bym kupił taki system :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kata strofa Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 OK, obejrzę gdzieś "na żywo" i jak będzie dobra to przełamię niechęć do marki ;-) dzięki za opinię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 W tym IE4 sie nagminnie padal lewy przycisk z tego co slyszalem (mam kumpla ktoremu wlasnie tak sie stalo niedawno - jakies pol roku uzytkowania). Z duzych myszy to jeszcze logitechy mx510 np z allegro to juz sie kupi ponizej 100zl (nowy), ew 310, albo G1. IE 3.0 troche za drogie w tym zestawieniu. No i niesmiertelne a4techy - jeszcze zostanie na 2ga mysz ze 100zl :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kata strofa Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Co do A4-Tech i podobnych, to ja już to przerabiałem. Jakość materiałów też się liczy, a w końcu 2x niższa cena nie bierze się z niczego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Co do A4-Tech i podobnych, to ja już to przerabiałem. Jakość materiałów też się liczy, a w końcu 2x niższa cena nie bierze się z niczego.Trzeba bylo tak odrazu :) Zostaja w/w logitechy, moze jakis razer z allegro - czasem puszczony bcm diamondback zatezymuje sie w okolicach 100zl, ew krait - chociaz raczej ciezko. Za to od logitecha jest juz spory wybor do 100zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kata strofa Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Kupiłem sobie w końcu Razera Pro. W pracy sprawuje się b. dobrze, w grach jeszcze nie testowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...