Skocz do zawartości
kata strofa

Wytrzymała Myszka Do 100 Zł, Nie Tylko Do Gier

Rekomendowane odpowiedzi

Jaką mi polecicie myszkę, która:

- kosztuje do 100 zł MAX

- zniesie moją "ciężką rękę" (nie jestem zbyt delikatny wobec myszek :)) i nie rozleci się po roku-dwóch

- będzie się nadawała i do codziennej pracy (okienka, WWW, prawie nie rysuję bo nie umiem) i do gier (nie jestem maniakiem żadnego gatunku)

- wygląda przyzwoicie i skromnie (żadne festyn edition)

Dodam, że mam dość duże ręce i małe myszki są dla mnie męczące.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łojezu, a coś bez napisu "Microsoft"?

Nie zniechęcaj sie. Ja sie zgadzam z kolegą w 100%. Miałem kilka myszek Microsoftu i wszystkie (z tych co miałem) były wytrzymałe. Swoją drogą pozwole sobie stwierdzić, że jakby Microsoft zrobił Windowsa takiego jak robi myszki to bym kupił taki system :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym IE4 sie nagminnie padal lewy przycisk z tego co slyszalem (mam kumpla ktoremu wlasnie tak sie stalo niedawno - jakies pol roku uzytkowania).

Z duzych myszy to jeszcze logitechy mx510 np z allegro to juz sie kupi ponizej 100zl (nowy), ew 310, albo G1. IE 3.0 troche za drogie w tym zestawieniu.

No i niesmiertelne a4techy - jeszcze zostanie na 2ga mysz ze 100zl :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do A4-Tech i podobnych, to ja już to przerabiałem. Jakość materiałów też się liczy, a w końcu 2x niższa cena nie bierze się z niczego.

Trzeba bylo tak odrazu :)

Zostaja w/w logitechy, moze jakis razer z allegro - czasem puszczony bcm diamondback zatezymuje sie w okolicach 100zl, ew krait - chociaz raczej ciezko. Za to od logitecha jest juz spory wybor do 100zl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi