Grimlock Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Microsoft w ramach zestawu usług Windows Live udostępnił wersję testową swojej skrzynki mailowej. Wzorowanej na Google Mail (GMail) - obsługa widoku konta w jednym oknie i interfejsie/widoku wiadomości oraz "przeciągnij i upuść" znanym z Outlooka/Outlooka Express. Pojemność skrzynki wynosi 2GB. Wymagany MS Passport podczas rejestracji: Windows Live Mail (klik!) Blog twórców Windows Live Mail Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 no zaraz obadam, moze bedzie dobrze ;] dzieki za cyne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Akysz, na pewno ma dziury ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Przepraszamy! Nie można otworzyć tej strony. Możliwe przyczyny: * Nie masz uprawnień do jej wyświetlania * Masz problem techniczny i dlatego może być konieczna ponowna próba WTF ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 A nie mowilem? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 U mnie działa, zaraz zacznę beta testy ;-) Tylko ocb z MS Passport? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 U mnie działa, zaraz zacznę beta testy ;-) Tylko ocb z MS Passport?trzeba chyba miec skrzynke na hotmailu. Zaraz zakładam i lece z testami :) jeah, to potestowałem: Przepraszamy! Nie można otworzyć tej strony. Możliwe przyczyny: * Nie masz uprawnień do jej wyświetlania * Masz problem techniczny i dlatego może być konieczna ponowna próba Dowiedz się więcej o innych wersjach beta :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 trzeba chyba miec skrzynke na hotmailu. Zaraz zakładam i lece z testami :)Nie trzeba, wystarczy zarejestrować swojego maila itp. Do MSN komunikatora było to potrzebne. Ja mam ważny potwierdzony paszporcik, i też mam to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Mam to samo, sprawdzałem przez kilka dni. Nawet napisałem do supportu, raz odpisali. Odpowiedziałem na pytania i cisza. Support milczy. Pewnie coś MS padło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Cos Wam w gmailu nie pasuje, ze tak Was ten sypiacy sie mail w wersji beta interesuje? Nie bardzo rozumiem czemu Wam tak zalezy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Cos Wam w gmailu nie pasuje, ze tak Was ten sypiacy sie mail w wersji beta interesuje? Nie bardzo rozumiem czemu Wam tak zalezy?Ja np. lubie Microsoft, a google niezbyt... Zresztą ile gmail jest jako beta ;x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Gmail ciągle się rozwija, dochodzą nowe funkcje, a beta to po prostu wymówka dla rozwijającej się usługi na wypadek gdyby coś się wysypało. Windows Live Mail to ciekawostka, ale zarazem nowe podejście do skrzynki mailowej. Np. w Gmail, nie ma czegoś takiego jak "przeciągnij i upuść" a tu jest niby drobiazg ale szybszy i bardziej intuicyjny w użyciu niż zafistaszkowanie maila i klikanie na rozwijanej liście opcji. Etykiety w Gmail'u są fajnie, tak jakby zastępują foldery, ale skrzynka przypomina wielki wór z mailami (z metkami). Owszem bardzo szybko można wyszukać to co trzeba lub wyświetlić zawartość etykietki. Ale wolałbym konto z folderami jak w Outlook Express czy Thunderbirdzie. Po prostu lubię segregować wiadomości, a taki sposób jest dla mnie najwygodniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 A kto odbiera maila przez www zamiast przez pop3 ?:| Liczy sie antyspam, niezawodność itp a nie jakie gdzie są etykietki oO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 A kto odbiera maila przez www zamiast przez pop3 ?:|Każdy kto chce mieć dostęp do wszystkich swoich maili z dowolnego komputera podpiętego do internetu. Ja używam tylko www od kiedy pojawił się gmail. Wcześniej byłem zwolennikiem programów pocztowych... które nadal mają dużo zalet. Ale wybieram mobilność, zamiast np. rozbudowanych opcji korespondencji seryjnej itp. Do "detalu" nie wyobrażam już sobie innego interfejsu niż gmail - chociaz temu nadal sporo brakuje do dobrej funkcjonalności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 (edytowane) Oki, żeby Windows Live zadzialał (został aktywowany) trzeba założyć konto na hotmail'u. Potem tym kontem zalogować się na tej stronie co podałem w pierwszym poście. "Składamy zamówienie" na Windows Live Mail. W ciągu dwóch tygodni uruchamiają usługę. Najfajniejsze oczywiście jest przeciąganie i upuszczanie :D A tak wygląda skrzynka: Podoba mi się :) Edytowane 16 Listopada 2006 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Rozumiem, ze działa tylko w 'najwspanialszej' przeglądarce jaką swiat widział? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Pod FF 2.0 też działa, drag&drop też :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Niemozliwe :) Chociaz raz zrobili cos tak jak trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 SGJ nie mow hop, skad wiadomo czy pod Firefoxem nie dziala bardziej drop niz drag? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...