morron Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 (edytowane) wczoraj wpadlem na pomysl spisania plyt obslugujacych bxmoda. w tym temacie kazdy dorzucil by swoje 3 grosze i napisal w jakich plytach robnil bx moda i czy dzialalo czy nie a ja bym to wszystkjo zebral i umiescil w pierwszym poscie potem ewentualnie poprosilbym o przyklejenie Płyty obslugujace BX-MODA: ABIT-BX133(440BX) ABIT SA6(i815EP) ASUS CUSL2-C(i815EP) ASUS P3B-F(440BX) - mi chodził ale rosolini mial problemy MSI 6163 PRO(440BX) AOpen DX3R Plus(ServerWorks ServerSet III LE) Edytowane 15 Listopada 2006 przez morron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qroń Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 No w sumie dobry pomysł morron, bo to różnie bywa, a taka wiedza się przyda. Ja niestety nic nie dorzucę od siebie bo robiłem tylko na SA6 i SA6-R Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 (edytowane) MSI 6163 PRO (BX) - tualatin chodzi bez problemu ASUS P3BF (BX) - co prawda chodzi ale nie do konca stabilnie - nie mam pojecia, czy byla to przypadlosc akurat tego jednego egzemplarza, czy moze wszystkie te plyty tak sie zachowuja pod tualatinem? Coppermine chodzil na niej stabilnie, wiec plyta byla sprawna na 100%. edit: widze morron, ze u Ciebie na P3BF tualatin chodzil? Edytowane 7 Listopada 2006 przez rosolini Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morron Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 (edytowane) a no chodzi tylko ze wykrywany jako P II:) ze stabilnoscia w porzadku bylo Nikt wiecej nie robil BX-MODA??? Ludzie zglaszac sie Edytowane 8 Listopada 2006 przez morron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qroń Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Generalnie powiem wam tak... to raczej nie od konkretnej płyty zależy, raczej od chipsetu, i tu pojawia się pytanie jak to jest z platformami opartymi na VIA Apollo133 i tych syfach co SIS produkował. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval_ski Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 BXmod działa też na płycie Acer m25c z chipsetem ServerWorks ServerSet III LE z najnowszym biosem. ps. ta płyta to w rzeczywistości AOpen DX3R Plus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...