solmyr Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 Witam! Mam taki problem, od ok 3 miesięcy mam laptopa IBM z60m. Do tej pory wszytko było ok, jakiś tydzień temu postanowiłem pograć ze znajomy w warcrafta i laptop zaczął się zawieszać po kilku minutach grania. Wcześniej wogóle nie grałem więc nie było problemu. Dziś postanowiłem uruchomić jakiś test komputera - uruchomiłem standart dołączany do kompa PC doctor 5 for windows. Karta grafiki nie przechodzi testu pamięci. Wynik testu w załączniku. Poza grami wszystko chodzi OK. Napiszcie mi co powinienem zrobić - próbować nowe stery, uruchomić inne benchmarki, testy (jakie?) czy odrazu zgłosić się do serwisu (laptop ma 3 lata gwarancji). Nie chciałbym aby laptop zniknał w serwisie na miesiac albo dłużej dlatego pytam najpierw na forum. Pozdrawiam i dzięki za radę. Test_Event_Logs___ATI_MOBILITY_RADEON_X600.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctor_25 Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 Witam! Mam taki problem, od ok 3 miesięcy mam laptopa IBM z60m. Do tej pory wszytko było ok, jakiś tydzień temu postanowiłem pograć ze znajomy w warcrafta i laptop zaczął się zawieszać po kilku minutach grania. Wcześniej wogóle nie grałem więc nie było problemu. Dziś postanowiłem uruchomić jakiś test komputera - uruchomiłem standart dołączany do kompa PC doctor 5 for windows. Karta grafiki nie przechodzi testu pamięci. Wynik testu w załączniku. Poza grami wszystko chodzi OK. Napiszcie mi co powinienem zrobić - próbować nowe stery, uruchomić inne benchmarki, testy (jakie?) czy odrazu zgłosić się do serwisu (laptop ma 3 lata gwarancji). Nie chciałbym aby laptop zniknał w serwisie na miesiac albo dłużej dlatego pytam najpierw na forum. Pozdrawiam i dzięki za radę. najpierw nowe drivery:) jak nic nie da postaw system od nowa + najnowsze drivery:) jak znow bedzie kaszana... serwis:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...