lukaszex Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 Doradźcie jakiego laptopa mam kupic... Cena ok 3k Ma on służyć głównie do pracy; Podajcie swoje propozycje. Z góry serdecznie dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 A moze jeszcze mniej danych podasz? Praca to ma byc word czy CAD? WIECEJ KONKRETOW!! Poza tym cena to ok 3k czyli blizej 2800 czy blizej 3300?? Poza tym jaki rozmiar, co dodatkowego ma tam byc?? Czlowieku, wiecej inicjatywy!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 nie potrzebujesz TV-Out'a i pasuje ci matowa matryca? no to chyba tylko Hp7400 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=207493 potrzebujesz tv-out i wolisz "lustrzaną" matryce? ja wybrałem Asus'a A6F-AP021 - kupiłem za 3200 z groszami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszex Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 No laptop ma być przeznaczony do pracy. Czyli pisanie w wordzie, internet, pisanie faktur, praca w autocadzie itp. OK 3000 to znaczy, ze moze to byc 2800 a moze byc i 3300;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...