DiJo Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 (edytowane) elo :) w tą sobote sieć orange miała jakieś problemy i zaczęła liczyć 20gr za smsa do sieci u tych, którzy mieli kupione pakiety 600smsów. Mi tak zjadło ponad 4 zł z konta. Niewiem czy dużo osób to miało, ale kase da się odzyskać, więc warto sie zainteresować :) Trzeba tylko wysłać emaila do bok@orange.pl z prośbą o zwrot. Jeśli ktoś miał ten problem to prosze o info czy to było tylko w sobote. Mi od piątku zaczęła szybko ubywać kasa :huh: Dzieki za pomoc, pozdr. Edytowane 6 Listopada 2006 przez DiJo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 No ja miałem podobną sytuacje ale w sobote z pakietem sms;] nawet nie moglem wyslac sms pod nr 1222 :mur: a mojej kolezance wcialo 1zl :D kilku kolegow do dnia dzisiejszego nie moze wysyłac sms :mur: mimo ze maja pakiet sms:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 To ja skorzystam z okazji i sobie ponarzekam na orange ... Mam u nich numer juz od 6 lat, za czasow idei bylo znosnie ale od czasow oranza jest coraz gorzej... Promocje dla idiotow w stylu rozmawiaj za darmo za 12 zl - dla mnie jest albo za darmo albo za 12 :P nie da sie polaczyc. Oszukuja mnie caly czas w proficie nie ksiegujac moich doladowan - dzwonilem juz chyba z 6 razy w tej sprawie za 2 razem przywrocili mi punkty, ale za 2 miesiace sytuacja sie powtorzyla, dodatkowo przeanalizowalem przydzial punktow i sie okazalo ze wczesniej tez mnie oszukiwali wiec zadzwonilem raz - pani obiecala ze naprawia - niestety nie naprawili, potem drugi raz znowu to samo trzeci i czwarty jak latwo sie domyslic podobny skutek. Ostatecznie odpuscilem bo wiecej wydaje na telefony do boku niz mam zysku z tych punktow. Dodatkowo oszukali tez mnie w inny sposob - punkty sa mniej warte niz za czasow jak wstepowalem do programu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 Ja tez jestem kupe lat w Ideii/Orange i przy zmianach telefonu odliczali mi jego wartosc tylko na podstawie uzyskanych punktow profit. Zadnych tanszych rozmow, darmowych minut nic. Moi rodzine maja telefony w sieci Era (wylamalem sie) od poczatku jej istnienia. Maja potezne rabaty na rozmowy i telefony. Przyszlosc to Orange phi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 uzywam orange\idee od bodajrze 6 albo 7 lat... w kazdym badz razie od poczatku jego istnienia... co 2 lata dostaje duze rabaty na telefon (abonament)... w tym roku dostalem rabat 200 zl na aparat co mysle ze nie jest malo... najbardziej wkurza mnie ten smsowy spam... kilka razy w tygodniu dostaje smsy o jakis konkursach, nagrodach i innych gownach.... grrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 heh.. mam płakać o 4 pln? :D, no bez przesady... najdziwniejsze jest to, że oni imo nawet nie liczą tych 600 smsów... bo nieraz wydaje mi się że przekroczyłem 600 a nadal leciałem za friko.. po prostu po miesiącu kończy się i trzeba doładować... Ile to już razy zapomniałem sprawdzić darmowości i mi 20 pln poszło na smsy... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 najdziwniejsze jest to, że oni imo nawet nie liczą tych 600 smsów... bo nieraz wydaje mi się że przekroczyłem 600 a nadal leciałem za friko.. po prostu po miesiącu kończy się i trzeba doładować.. no to teraz logiczne jest ze Tobie zle liczyli ale musieli sobie wyrownac ilosc kasy za smsy to ciagneli chajs z innych kont, masz przyklad po DiJo ;) on placil a Ty wysylales ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 ... kilka razy w tygodniu dostaje smsy o jakis konkursach, nagrodach i innych gownach.... grrrrto dziwne bo ja nic od nich nie dostaje - zadzwon do bok i powiedz zeby Ci zablokowali te smsy - da sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiJo Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 no to teraz logiczne jest ze Tobie zle liczyli ale musieli sobie wyrownac ilosc kasy za smsy to ciagneli chajs z innych kont, masz przyklad po DiJo ;) on placil a Ty wysylales ;) :D no to wszystko już jasne :P ciekawe czy w drugą strone zadziała <_< a swoją drogą dla jednych 20 zł mniej na koncie to mało, dla innych 4 zł to dużo ;) szczegolnie jak sie zadko doładowuje ;] a co do smsów z reklamami to wystarczy dać im nr telefonu, kod puk i bez problemu wyłączają :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Ale jaja. Doladowalem sobie po 2tyg 5zl zeby zadzwonic do laski... dzis przychodzi esemes ni z tad ni z owad ze stan konta zostal powiekszony o 3zl 78gr ;] Cudowne rozmnozenie ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 A ja uciekłem od pomarańczowych do niebieskich i nie załuję. [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Jak orange to tylko karta pop :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 no niebiescy/czerwoni rox ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Ja mialem Ere przez dluzszy czas i nie polecam, teraz POPik i przynajmniej kontroluje ile gadam. Coz, karta wydaje mi sie oszczedniejsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 A ja miałem Plusa przez dłuższy czas i nie polecam... Do Ery nic nie mam(mam abonament), a Orange to ma kilku moich kolegów i nie narzekają chyba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 to dziwne bo ja nic od nich nie dostaje - zadzwon do bok i powiedz zeby Ci zablokowali te smsy - da siee no co Ty.. tak w czasie lekcji przychodzi Ci spam i można zaszpanować nowym dzwonkiem przed koleżankami z klasy, no i taki szpan, że ktoś do Ciebie pisze... :D swoją drogą dla jednych 20 zł mniej na koncie to mało, dla innych 4 zł to dużo ;) szczegolnie jak sie zadko doładowuje ;]ja nie mówię że dla mnie 20 to mało (choć to tyle co na 2 dniowe zakupy jedzenia w biedronce...), no i rzadko doładowuję konto :) Jak orange to tylko karta pop :> no niebiescy/czerwoni rox ;) Ja mialem Ere... A ja miałem Plusa...a ja mam choinkę samochodową o zapachu sosny w kolorze ciemnozielonej zgnilizny z dzwoneczkiem u góry... :) Skończmy wychwalanie swojego bo widzę, że temat zejdzie z sedna na 3 strony spamu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Przecież zawsze tak jest... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...