Tompior Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 Nie interesowalem sie nigdy kartami tv ale chce jakas nabyc. Interesuja mnie opcje typu: zgrywanie filmow z kaset na kompa, ogladanie filmow na kompie, pilot, telegazeta, dobra jakosc obrazu. Mam piecyka 3,0ghz radeona x600pro 1024mb ramu :P Co polecacie?? Mam okolo 200zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 No to macie jakies propozycje?? Wogole sie nie znam w temacie kart tv :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Polecam taką: Leadtek Winfast TV2000 Expert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 wlasnie kupilem na gieldzie winfasta 2000experta za 170zl :) Czas go zainstalowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 wlasnie kupilem na gieldzie winfasta 2000experta za 170zl :) Czas go zainstalowac Jeżeli kożystasz z kablówki to polecam dokupić takie coś ja separator galwaniczny za 21 zł separator Zero operatora kablówki i zero energetyki często nie są sobie równe. U mnie iskrzyło jak przypadkiem dotknąłem masą kabla do masy obudowy i trochę kopało. Można też kupic separator z zabezpieczeniem przepieciowym np takie coś: dwa w jednym Albo samo zabezpieczenie przepieciowe (ok 6,5 zł) : zabezpieczenie Ja mam tylko separator galwaniczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...